Ясно е, че не можем да дадем еднозначен отговор на въпроса „Какво искат жените?“. Но как стои положението при мъжете? Те също крият своите копнежи и тайни. И една известна личност е решила да ни ги разкрие. Става дума за Меган Фокс, която е написала книга, в която споделя опита си с представителите на силния пол.

Актрисата обяви във вторник, че нейното четиво е със стихове. То носи заглавието „Хубавите момчета са отровни“ и се очаква да излезе на книжния пазар на 7 ноември.

„Тези стихотворения са написани в опит да се изтрие болестта, която се бе вкоренила в мен поради мълчанието ми“. Това посочва 37-годишната звезда, смятана от мнозина за секссимвол.

„Прекарах целия си живот в пазене на тайните на хората, тялото ме боли от носенето на тежестта на греховете им“, пише още Фокс в своето официално изявление.
Меган е написала над 70 стихотворения

„Моята свобода живее в тези страници и се надявам, че думите ми могат да вдъхновят другите да си върнат щастието и идентичността си, като използват гласа си, за да осветят това, което е погребано, но не е забравено в мрака“, добавя звездата.

Според официалното прессъобщение на издателя на Фокс – Simon & Schuster, книгата е „мощен дебют на една от най-известните жени на нашето време“. В нея са поместени над 70 „сърцераздирателни и мрачни“ стихотворения, които „демонстрират нейния зъл хумор“.

„Обърнете страницата, отхапете ябълката и потопете зъбите си в най-възхитително завладяващите и пристрастяващи книги, които ще четете през цялата година“, добавят от издателството.

През 2021 г. звездата споделя пред InStyle, че е била неразбрана през цялата си кариера, като често се е сблъсквала със сексизъм в Холивуд.

„Трябваше да възприема система от убеждения, че само аз ще се грижа за себе си и ще бъда там за себе си, защото постоянно щях да бъда отхвърлена или заклеймена“, обясни Меган тогава.

В крайна сметка актрисата разкрива, че все пак е успяла да постигне „невероятен пробив“. „… И осъзнах, че съм живяла в самоналожен затвор толкова дълго, защото позволявах на други хора да ми казват коя съм и каква не съм. Скрих се, защото бях наранена“, продължи Фокс.

В момента звездата, която играе в продължението на екшъна The Expendables, е сгодена за Machine Gun Kelly (на главната снимка).

През 2020 г. Меган се раздели със съпруга си Брайън Остин Грийн след 16 години периодична връзка. Двамата имат три деца.

tialoto.bg

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви