Основните приоритети на ОДМВР-Бургас са тези, които са и на МВР – борбата с нелегалната миграция, пътният травматизъм, битовата престъпност, както и темата с домашното насилие, която е изключително важна и тревожна.

Това каза новият директор на ОДМВР-Бургас старши комисар Емил Павлов.

Днес той бе представен като такъв на състава на дирекцията. На срещата присъства и Стоян Темелакиев, зам.-министър в МВР.

Ст. комисар Павлов поясни, че по срещу домашно насилие от бургаската полиция ще положат доста усилия и ресурси, защото по негови думи има какво да се желае от тяхна страна.

Към този момент няма да коментира промени в състава на ОДМВР-Бургас. Намираме се в разгара на летния сезон и за нас най-важно е да бъде той да протече както трябва. След това вече ще преценим дали някъде ще се извършват промени“ , каза още той.

Зам.министър Темекалиев поясни, че рокадата с промяната на ръководството в бургаската структура на МВР е класически пример за приемственост.

Старши комисар Павлов е работил 4 години началник на отдел в ОДМВР-Бургас, а след това 4 години и като зам.-директор. Няма нищо по естествено от това министърът на вътрешните работи да подбира екипа, с който да иска да работи„, сподели още той.

 

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви