Закриващият уикенд на фестивала SOLAR SUMMER 2023 ще се проведе от 11-ти до 13-ти август на остров Света Анастасия край Бургас. Събитието започва още в петък и ще приключи в неделя малко след залез слънце. В продължение на 48 часа публикацията ще се забавлява на острова в някои компании от най-добрите имена на световната сцена.

Дългият парти уикенд започва в петък в 23:00 ч., когато корабите ще акостират на острова за един от най-очакваните дебюти у нас. Диджеят и продуцент, носител на три награди „Грами“ и тринадесет номинации Diplo ще открие уикенда на 11 август, а заедно с него ще бъде и Сет Трокслър.

Фестивалът ще продължи с нюйоркския ветеран Виктор Калдерон за дневно парти на 12 август, което започва от 16:00 ч. През тази нощ на сцената ще се качи едно от най-популярните имена на ъндърграунд сцената – Денис Хорват. Край на фестивала ще сложи Dubfire, който ще представи удължен сет за дневното парти на 13 август. На Solar Island ще звучи още музиката на Juan Alvarez и Liubo Ursiny.

Всеки закупен билет за събитията на Solar Island ви предоставя транспорт с кораб от пристанище Бургас до остров Света Анастасия и за двете посоки.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви