Златото не е за всеки
Златото не е за всеки

Малко хора осъзнават вредите, които златото може да причини! Днес златни бижута носят всички, но малцина осъзнават каква вреда може да им нанесе златото. Участничката в „Битката на екстрасенсите“ Елена Ясевич твърди, че злато не бива да носят всеки. Въпреки полезните свойства и благородство на този метал, той има много отрицателни характеристики.

Кой не трябва да носи златни бижута
Екстрасенсът Елена Ясевич не препоръчва носенето на златни бижута на хора, които живеят активен живот, тези, които често изпитват стрес и живеят в големите градове. Върху тази категория хора златото оказва негативно влияние. Бижутата от този метал за тази категория хора е допълнителен дразнител.

Оказва се, че човек, който ежедневно е подложен на стрес и изпитва постоянна влияние от външни фактори, получава от златните накити само вреда. От това страда нервната му система, което в крайна сметка води до продължителна депресия, безкраен стрес и разстройства на нервната система.

Да носят златни бижута Елена Ясевич съветва онези, чийто живот не е толкова изпълнен с емоции и събития. Златото дава допълнителни сили и привлича късмет само към тези, които живеят сравнително тих и неособено напрегнат живот.

Защо не бива да се носят едновременно злато и сребро
Любителите на бижута често правят и още една груба грешка – носят злато заедно със сребро. Според Елена Ясевич, това също концентрира излишна енергия и води до негативни последици.

Златото излъчва енергии на движение, трансформации, сила и могъщество. То е възбудител на желания, потребности и стремежи.

Среброто – обратно: прави човека по-уравновесен, спокоен и хармоничен. Ако тези метали се срещнат, възниква дисонанс.

У човека се смесват две противоположни енергии, което води до пълен хаос. Никога не бива да се носят злато и сребро, тъй като това може да доведе до различни заболявания, чести промени в настроението и провали в бизнеса.

Внимателно подхождайте към избора на бижута, тъй като те могат да носят както положителни, така и отрицателни енергии. Избирайте украшенията си според вашия темперамент и начин на живот, тогава те непременно ще ви донесат щастие.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви