Наскоро Кайли Миноуг направи любопитно признание. Австралийската поп звезда сподели кои са „мечтаните“ от нея жени, с които би искала да работи – от сътрудничество, до това коя би я изиграла на екран.

55-годишната изпълнителка е категорична, че ако някой ден бъде направен филм, посветен на живота и кариерата ѝ, има само една актриса, която е „абсолютно подходяща“.

Разбира се, тя трябва непременно да е от Австралия, за да притежава правилния акцент.

И както правилно се досещаме, Кайли би искала ролята да бъде поверена на 33-годишната актриса и звезда от „Барби“ – Марго Роби.

„Марго Роби е в мечтите ми. Освен че е красива и талантлива, тя владее невероятния австралийския акцент.“ – каза Кайли пред E! News.

А когато става въпрос за създаване на музика, Миноуг признава, че Бионсе и Риана са първите, които изникват в съзнанието ѝ. „Повечето сътрудничества, които съм имала, са били в резултат от покани, отправена към мен. Затова до момента не ми се е налагало да вземам решения с кого искам да работя. Но с когото и да е, винаги има какво да науча“, казва още певицата.

Кайли Миноуг е най-продаваната австралийска изпълнителка за всички времена. И няма никакви признаци да забави темпото – в момента тя усилено промотира предстоящия си албум „Tension“. Най-новият ѝ сингъл „Padam Padam“ е на върха на класациите както в САЩ, така и в Обединеното кралство.

Между месеците ноември и януари пък Миноуг ще започне резиденцията си в новия нощен клуб Voltaire в Лас Вегас.

Но колкото и успехи да има Кайли в професионален план, по отношение на личния си живот определено не може да се похвали с такива. Наскоро стана ясно, че изпълнителката се е разделила с дългогодишния си приятел британецът Пол Соломонс, с когото бяха заедно близо пет години.

lifestyle.bg

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви