Темата за това кой ще е следващият Джеймс Бонд няма да утихне, докато създателите на франчайза – в частност Барбара Броколи, не решат да обявят конкретно име, което ще влезе в обувките на най-известния таен агент в света.

Междувременно теориите за това кой актьор трябва и заслужава да е следващият Бонд се множат.

А с тях – и залаганията. За момента фаворитите са двама – Хенри Кавил, който е прясно „уволнил“ се от The Witcher, и Арън Тейлър-Джонсън, който скоро ще видим в подобна роля в Kraven the Hunter.

Може би е правилно да кажем, че фаворитите бяха двама. Вече има и трети претендент, а именно Килиън Мърфи. До преди излизането на „Опенхаймер“ коефициентът му беше 14 към 1, като днес вече е 5 към 1, според Express.

„Интересът към Килиън Мърфи е като експлозия и много хора го виждат като следващия Джеймс Бонд след ролята му на Дж. Робърт Опенхаймер. Това е залог, който се радваме да видим, тъй като би било фантастично да има още един ирландец в ролята на известния шпионин“, казва Лорънс Лайънс от ирландската компания за залози BoyleSports.

Лайънс очевидно има предвид Пиърс Броснан – ирландският актьор, който участва в четири филма за Джеймс Бонд.

Все пак вероятността Килиън Мърфи да се превърне в новия агент 007 ни се вижда малка – той е на 47, работата по нов филм за Бонд едва ли ще започне до две години, а пред него в залаганията за Кавил, Тейлър-Джонсън, Джеймс Нортън и Паапа Есиеду.

lifestyle.bg

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви