В Районно управление – Приморско е получено съобщение от 43-годишен мъж от Велики Преслав за това, че от квартирата му, разположена в Китен, е извършена кражба на сумата от 70 лв., ръчен часовник, слънчеви очила и парфюм. В резултат на бързите полицейски действия е установена и задържана извършителката на деянието – това е 23-годишна бургазлийка, която направила пълни самопризнания и върнала откраднатите вещи.

Служители от Пето Районно управление – Бургас установили извършителя на кражбата на мобилен телефон – IPhone 13, собственост на 51-годишен бургазлия, осъществена от магазин за спортни стоки в к-с „Изгрев“ – това е 50-годишен несебърлия, който направил пълни самопризнания и върнал откраднатия телефон.

В резултат на полицейските действия на служители от Пето Районно управление – Бургас по отношение кражбата на портфейл, собственост на 56-годишен бургазлия, съдържащ : сумата от 470 лв. и лични документи, в бензиностанция, разположена на ул. „Транспортна“, е установен извършителя на деянието. Това е 69-годишен мъж от варненското село Здравец, който направил пълни самопризнания и върнал откраднатите вещи.

Работата по случаите продължава.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви