Спанак с картофи

На 8 август (вторник) от 20:30 часа на театралната сцена в Бургас ще изгрее нова звезда. Популярният футболист и плейбой Благой Георгиев ще се включи в каста на супер забавната постановка „Спанак с картофи“, която е на много близка за него тема – футболната.

Комедията на ДТК „Константин Величков“ – Пазарджик ще бъде показана премиерно в Бургас, на сцената на Летния театър.

Събитието се осъществява с помощта на Културна организация „Арт ателие“ и неуморната Маруся Русева. „Спанак с картофи“ на Золтан Егреши е с режисьор Богдан Петканин и е за всички, които искат да се посмеят от сърце.

Безумно смешна и същевременно интелигентна, тази съвременна комедия със специфичен балкански привкус е световен хит.

Поставяна е на сцените в повече от 23 страни, сред които са популярни с футболните си страсти Германия, Чехия, Италия, в които този спорт е религия и огледало на живота – от политиката до псуващия фен.

В ролите, публиката в Бургас ще видите Иво Аръков, Антоан Петров, Кирил Ефремов, както и специален гост – звезда: Благо Джизъса. Какво се случва, когато трима футболни съдии забърка истинска балканска „манджа“ от забавни ситуации? Елате да разберете на 8 август.

Билетите са в продажба на каса „Часовника“ и в мрежата на Ивентим и Грабо. За резервация и повече информация 0894 898 098 Маруся Русева, организатор „Арт ателие“. 

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви