Претендентките за титлата са на различни възрасти. Най- малката участничка в конкурса за красота е на 15 години и е възпитаничка на английската гимназия в морския град. Всички, общо четиринадесет участнички, в престижния конкурс за красота са амбициозни млади дами.

Кандидатките за титлата са ученички и студентки от различни училища в Бургас, както и от различни университети от цялата страна.

Всяка една от претендентките за титлата е достойна да бъде коронована, което от своя страна доста ще затрудни избора на журито в конкурса.

Участничките в конкурса Кралица на Бургас 2023 г бяха представени вече пред публика в морския град. Те дефилираха в ревю на бранда „EVE Boutique“, на импровизирана сцена пред морското казино, по време на коктейла по повод откриването на фотоизложба „ 13 години, 13 Кралици на Бургас“.

Фотоизложбата представя ослепителните носителки на титлата за красота през отминалите години. Конкурсът за красота Кралица на Бургас се провежда вече повече от десетилетие в морския град и е един от най-престижните конкурси за красота в цялата страна.

Бургаски красавици са печелили престижни титли за красота, както в национални, така и в международни конкурси. Някои от „Кралиците на Бургас“ успяха да развият световни кариери в областта на модата и шоу бизнеса.

Тази година, ново коронованата красавица, отново ще има възможност да представи Бургас в националния конкурс за красота Мис България, който по традиция се провежда през есента в столицата.

Различното през настоящата година е, че новата носителка на титлата ще получи договор с известния продуцент и Мениджър бизнес развитие в Nu Boyana Film Studios – Гаел Бонел Санчез.

Всяка една от участничките в конкурса Кралица на Бургас 2023 ще има възможност да демонстрира своята артистичност и да представи достойно талантите си, а това да я отведе директно във киноиндустрията.

Новата Кралица на Бургас ще изберем на 13- ти Август от 20:00 ч в Летния театър на Бургас. Поканени са всички, които желаят да бъдат част от избора на най-красива бургазлийка. Входът е свободен!

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви