Над 1000 души се събраха днес на шествие в Бургас, с което изразиха своята подкрепа към пострадалото момиче от Стара Загора. 18-годишното момиче беше измъчвано от охранителя Георги Георгиев часове наред. Тя е с 400 шева след рязане с макетно ножче, фрактура на носа, остригана до голо.

Шествието в града ни започна пред Съдебната палата, а след това множеството се отправи към сградата на Община Бургас.

„Не на насилието над жени“ и Не на насилието, да на справедливостта“ скандираха нашите съграждани, които получиха и аплодисменти от преминаващите покрай тях хора.

На събитието присъстваха и много общественици, общински съветници и депутати. На място беше и кметът на Бургас Димитър Николов.

Тук съм, защото съм родител на момиче, защото така според мен така би постъпил и всеки един баща. Трябва да имам позиция, трябва да застана от страната на доброто. Всеки човек трябва да изрази своят позиция срещу насилието“ , сподели той пред репортери.

2 КОМЕНТАРИ

  1. Не можете да се борите с НАСИЛНИЦИТЕ И КОРУМПУРАНАТА СЪДЕБНА ВЛАСТ ЕДНОВРЕМЕННО ! такава ни е държавата. Някога се говорешеза : БОТЕВ, ЛЕВСКИ, ВАЗОВ……….А СЕГА ГОВОРИМ ЗА……КИРЧО, КОКОРЧО,БОЙКО чекмеджето, ИЦО хазарта…….Новите на родни избранници. КОЙТО ИМА ПАРИ ЗА БИЛЕТ ДА ОТИВА НА ТЕРМИНАЛ 2 и към нормалните ДЪРЖАВИ.

  2. този човек трябва да бъде наказана и да не го пускат от затвора тоз човек е затвора нямаш право да насилваш жените протест за такива мъже като теб и затвор

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви