efbet

Българската efbet Лига беше подновена в средата на юли, а със старта на мачовете в родното първенство беше дадено началото и на новото бонус предложение в платформата за  онлайн спортни залози  efbet.com. 

Както е известно, генералният спонсор на шампионата предлага ежегодна оферта за своите потребители, посветена на елитния ни футболен ешелон, като сезон 2023/24 не прави изключение. С пълна сила тече “ Бонус 150х50 лв. след всеки кръг на efbet Лига“ , като през тази кампания има една голяма промяна в предложението. 

Играта „На Живо“ е на фокус в новия промоционален период на efbet 

През този сезон efbet раздава 150 награди по 50 лева безплатна залог при залози, ще прави на пазари от мачове от първенството, като 30 от тях ще са за залози „Пре-Мач“, а цели 120 ще са за залози, направени На Живо  на платформата.

Залогът „Пре-Мач“, участващ в томболата за 50 лева безплатен залог, трябва да е: 

  • на минимална стойност 15 лева;
  • множествен (поне 2 събития); 
  • с поне един пазар от efbet Лига.

Залогът „На Живо“, участващ в томболата за 50 лева безплатен залог, трябва да е: 

  • на минимална стойност 15 лева; 
  • единичен, множествен или системен (няма ограничение). 

И за „Пре-мач“, и за залог „На Живо“, няма ограничение в минималния коефициент! Дори пазари с минимална ставка участват в томболата, която се провежда след кръга. Изтеглете ще получите бонус средства до 48 часа след края на кръга. 

Важно е да се отбележи, че няма ограничение в броя на залозите, които даден потребител може да направи. Всеки различен залог ще се брои като отделно участие за томболата.

Спорт с 0% Марж 

През изминалата година efbet добави нова функционалност за феновете на спортните залози – събития с 0% марж. Това гарантира възможни най-високи коефициенти за определяне на събития в ежедневна база. 

И петте двубоя, които ще бъдат изиграни през този уикенд от efbet Лига, могат да бъдат намерени в платформата с 0% марж, както и всички събития с висок коефициент в секция „Топ събития“ на началната страница на efbet.com. 

Начален Бонус Спорт

Разбира се, генералният спонсор на българското първенство предлага и страхотен начален бонус спорт за всеки, който има интерес към спортните залози. Предложението е на стойност 100% до 200 лева при първи депозит, а пълните правила и условия за приемането и превъртането на бонуса могат да бъдат намерени в efbet.com.

Играта е забавление и отговорност

Игралната индустрия предлага безкрайни възможности за забавление чрез спортни залози, виртуални игри, esports, игри на късмета и много, много други. Но играта трябва да бъде отговорна. Хазартът не е средство за забогатяване и изкарване на допълнителни (или дори основни) приходи.

Хазартът крие възможност от развитие на зависимост. Повече информация за отговорите на хазарта и превенцията от рискове е налична в раздел „Разумно залагане“ на efbet.com  и в сайта на НАП.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви