Рапърът Мики Ейвалон каза, че докато е била по-млада Анджелина Джоли се е занимавала с незаконни вещества и е купувала опиоид от него.

„Дадох ѝ малко от метадона на баща ми. Баща ми приемаше течен метадон. Останаха му още няколко хапчета, а пет долара бяха много пари по онова време. Вероятно съм ги продал за пет или десет долара. Анджи може да ги е подарила на приятеля си например. Кой знае?“ отбеляза Ейвалон.

По-рано, в зората на кариерата си, актрисата често правеше скандални лудории, но сега тя води съзнателен начин на живот, върши благотворителна дейност и развива своята модна къща. Тя също започна да ходи редовно на фитнес, за да поддържа форма.

В момента актрисата има други проблеми, свързани с бившия ѝ съпруг Брад Пит. След раздора за попечителството на децата, сега двамата не могат да се разберат около въпроса с общата им винарна.

Джоли вече е продала своята част на руски олигарх, но Пит не е съгласен с това нейно решение и смята, че имотът първо е трябвало да бъде предложен на него. Също така актрисата пък има претенции към вложенията на бившия си съпруг и тя смята, че той е влагал много от средствата в разточителни разходи.

Делото между двамата става все по-ожесточено и много специалисти започват да го оприличават на съдебния епос, който се случи между Джони Деп и Амбър Хърд.

dnes.bg

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви