Всяка жена иска да привлече мъжкото внимание, като се облича атрактивно, изискано и секси. Някои неща в женския гардероб са особено привлекателни за мъжете.

Кои базови неща в гардероба ви могат да подлудят мъжа? Бъдете сигурни – инвестицията ще се изплати напълно.

Пола

Това нещо е незаменимо оръжие в арсенала на всяка жена. Полата подчертава талията, бедрата, спомага за създаването на женствен вид. Тя е толкова лесно трансформируемо и универсално облекло, че подхожда на всяка дама, дори и ако е с наднормено тегло.

Стилистите уточняват, че полата тип молив привлича особено вниманието на мъжете. Тя печели любовта им с това, че напълно подчертава женските контури и придава изисканост. Стои страхотно както със спортни обувки, така и с женствени обувки на ток.

Чорапогащи и чорапи

Оказва се, че мъжете обръщат внимание на дребните неща. Любимият им елемент от гардероба е чорапогащникът. Оказва се, че полупрозрачен чорапогащник, най-често черен, подлудява мъжете.

Както самите мъже признават, те смятат, че ако една жена носи чорапи, това е страшно секси. Полупрозрачните материи създават мистериозна мъгла и подчертават извивките, релефа и контура на краката. Тоест, всичко, което е необходимо. Много визии, съчетани с черен чорапогащник, са чудесни както за ежедневието, така и за излизане.

Тоалети, които подчертават талията

Последната, най-важна част от облеклото на всяка сексапилна дама може да бъде всичко – от дънки до бизнес рокля, която подчертава талията. Всички жени имат различни фигури , така че прилепналите модели не винаги са най-добрият вариант.

Много момичета предпочитат оверсайз: широки тениски и рокли, широки панталони и дълги поли, за да коригират визуално фигурата си.

Но достатъчно е да допълните широките дълги панталони или поли с прилепнал топ с елегантна презрамка и вниманието на мъжа веднага ще се „прилепи“ към талията ви.

Съвет от стилист: преди да смените гардероба си, избирайки тоалети, които мъжете много харесват, помислете дали са подходящи за вас.

Защото 90% от успеха ви със силния пол зависи от това колко уверени се чувствате. Добре подбраната визия ще ви придаде елегантност и изтънченост, а грешният избор може да доведе до пълен провал.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви