Брад Пит се държи като „разглезено дете“ и „ограбва“ Шато Миравал. Това са последните обвинения, отправени от Анджелина Джоли срещу нейният бивш съпруг. Актрисата продължава съдебната битка с него за тяхното френско лозе.

Според последните правни документи, тези твърдения са вписани в тях, превръщайки драмата между двамата в безкрайна.

Въпросното шато с лозя бе закупено от Брад и Анджелина по време на техния брак. Тогава двамата броиха за него около 28 милиона долара. Днес не могат да се разберат кой кого е измамил за продажбата му.

Няколко години бившата двойка развиваше своя бизнес с вино, добито от лозята на френското шато. Днес Пит е обвинен в прахосване на милиони за самовлюбени проекти. Според показанията на Анджелина, той си е позволил да направи плувен басейн и звукозаписно студио – нещо, което не е съгласувано с нея. Тези и още факти стават ясни от делото, заведено от Nouvel – предишната инвестиционна компания на Анджелина.

Руски магнат влошил състоянието на винарната

Предполага се, че актрисата се е отказала от дела си в Nouvel в полза на руски магнат през 2021 г. Според адвокатите на Брад това е акт, който влошил действията му във винарната. Съобщава се, че актьорът се държал „детски“ и искал да припечели някой лев на гърба на бившата си съпруга, съобщава Financial Times.

В правния документ се твърди, че Пит е положил множество усилия, за да установи контрол над винарната, като се твърди, че е лишил производителя на розе от активите му. Адвокатите на Анджелина обаче са оспорили самообявяването на Брад за лозар, твърдейки пред обвинението, че той „търгува с илюзии, а не с почва и грозде“.

Пит не работи наравно с лозарите

Защитниците на Джоли посочили още, че нейният бивш съпруг изпитвал удоволствие от плодовете на труда на френските работници, но е твърде далеч от работата на истинските лозари. И далеч не е собственик на лозя в традиционния смисъл.

Желанието на известния актьор да придобие изцяло Шато Миравал е неговият пореден удар срещу Анджелина през последните пет години, в които двамата не могат да се разберат за съвместната им собственост.

През 2021 г. бившата двойка е постигнала първоначално споразумение, според което Брад трябвало да закупи дела на Анджелина от бизнеса. Сделката обаче се провали, когато той поискал и споразумение за неразкриване на информация, за да забрани на актрисата да обсъжда скандалния инцидент от 2016 г. с частния им самолет, включващ децата им.

Представители на Брад твърдят, че идеята за първото споразумение първоначално е повдигната от Анджелина. И когато Брад започнал да преговаря за съдържанието на споразумението, тя посочила, че вече си е променила плановете и няма да даде лесно своята половина.

tialoto.bg

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви