В състава си за сезон 2023/2024 в efbet Супер Волей отборът на „Дея Спорт“ ще разчита на центърът Милослав Димов. Волейболистът идва от „Берое“, където игра три сезона. Като юноша, през 2016 година, той беше избран за най-добър централен блокировач на старша възраст в България. 

„Приветстваме и Милослав Димов! Първият му отбор е Тетевен, следват четири сезона в Левски София, три в Берое, а през тази спортна година, Милослав реши да продължи кариерата си при нас!“, приветстваха новото си попълнение от „Дея Спорт“.

24-годишният състезател е третото ново попълнение на поста – след Николай Николов, Теодор Тодоров и британеца Закари Паланкай-Омошеби. 

В тима остава Стефан Чавдаров, който ще носи фланелката на тима за втора поредна година в efbet Супер Волей. Във волейболната си кариера той е играл още за „Миньор“ (Перник) и „Монтана Волей“, с който спечелва бронзовите медали през 2021/2022, за „Локомотив“ (Пловдив) и „Виктория Волей“ (Пловдив). През последните няколко години Чавдаров е и част от националния отбор на България.

 

В тандем в състава отново ще играят Валентин и Георги Братоеви, Николай Учиков, Борислав Николов.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви