Носителки на престижната титла за красота заснеха специални фотосесии за изложбата, която ще бъде открита тази седмица пред Морското казино в Бургас.

Дванадесет ослепителни красавици позираха пред фото обективите на бургаските фотографи Николай Христов и Яна Гергова. Изложбата е по повод годишнината на престижния конкурс за красота.

Тази година се навършват тринадесет години от първото издание на конкурса Кралица на Бургас. Снимките, които ще бъдат изложени на централна алея в морската градина отразяват величието на женската красота.

Роклите, с които са облечени кралиците на Бургас са дело на талантливия и обичан роден дизайнер Стоян Радичев. Тоалетите от най- новата колекция на Радичев ще бъдат представени на тазгодишното издание на конкурса, на 13- ти август в летния театър на Бургас.

В допълнение, на прекрасната визия на носителките на престижната титла за красота, част от фотосите бяха заснети в замъка „Влюбен във Вятъра“ в Равадиново.

Друга част от красивите снимки са заснети и на ключови места в Бургас, като Морска гара, банята на Сюлейман Великолепни в кв. Ветрен, емблематичния фар на Бургас.

Изложбата е подарък за жители и гости на морския град и е реализирана благодарение на подкрепата на Община Бургас.

Престижният конкурс за красота ще се проведе за 13- та, поредна година в Летния театър на Бургас на символичната дата 13- ти август от 19.30 ч.

Всички жители и гости на морския град са поканени,заедно да изберем новата Кралица на Бургас. Входът е свободен!

Организаторите са подготвили големи изненади за всички участнички, и обещават едно пищно тържество на красотата и младостта за обичаната публика.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви