На Ръсел Кроу му е омръзнало да получава въпроси за „Гладиатор 2“ – филм, в който той дори не участва. Според „Variety“ звездата от оригиналния „Гладиатор“ е изказал това и много други чувства за радост на публиката на филмовия фестивал в Карлови Вари, Чехия.

„Би трябвало да ми плащат“, добави той за броя на въпросите, които получава за предстоящия филм.

Ръсел Кроу се възползва от възможността да напомни на хората, че няма как да участва в „Гладиатор 2“, защото героят му е починал в първия филм, съобщи “Giant freakin robot”.

В този смисъл той изобщо не изглеждаше притеснен, че няма да участва в продължението на най-големия си филм. Но призна за „известна нотка на ревност“ при припомнянето на по-младите му години и това, което предишният филм означаваше за него.

Твърдейки, че не знае нищо за „Гладиатор 2“, Ръсел Кроу заяви, че не познава нито актьорския състав, нито сюжета. Въпреки това той заяви, че за да реши Ридли Скот да направи продължение две десетилетия след оригиналния филм, „трябва да е имал много сериозни причини“.

Актьорът също така заяви, че напълно очаква филмът да бъде „грандиозен“ и не може да си представи друго.

Споменаването на „Гладиатор 2“ от Ръсел Кроу дойде на фона на няколкото му изяви на фестивала, където той получи награда за изключителен принос към световното кино и изнесе концерт на церемонията по откриването с групата си Indoor Garden Party.

Съобщава се, че звездата е разказала на публиката редица забавни истории, които включват потресаваща среща с „възбудена“ тарантула по време на снимките на филма „Груба магия“.

БГНЕС

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви