Седмичен хороскоп

Знаците на Зодиака попълват енергия по различни начини. Ако Овните имат нужда от победи, то на Лъвовете им са необходими достатъчно комплименти и дори откровени ласкателства. Близнаците искат да бъдат във весела компания, а Рибите мечтаят за усамотение, спокойствие и тишина.

Овен

Енергията в Овена е повече от достатъчна, но към какво ще я насочи, към разрушение или съзидание, е голям въпросОвните са много активни, обичат да се състезават и да поемат рискове. Нищо не ги радва и не ги вдъхновява за по-нататъшни постижения, както спечелването на някакъв вид състезание.

Телец

Телците са известни хедонисти, които обичат всичко скъпо, красиво и вкусно. За тях няма по-добра награда на света от това да прекарат няколко дни у дома, в топло и уютно гнездо, където ухае на канелени кифлички, а по телевизията върви любимият им сериал. Именно у дома, между родните стени, Телецът черпи енергия за по-нататъшно активно движение напред.

Близнаци

Близнаците се нуждаят от общуване с други хора. Те постоянно имат нужда да бъдат в потока от информация и събития. За тях няма нищо по-хубаво от това да прекарват времето си в интересна компания. В идеалния случай, ако това не са обикновени събирания в бар или посещение на кино, може да е пътуване в компания в природата за уикенда или къмпинг с палатки.

Рак

Раците са домошари, така че всичко, свързано със семейството и дома, ги зарежда с енергия. Всеки Рак има своя собствена рецепта: някои пекат канелени кифлички за любимия си човек, други плетат разноцветни чорапи, а трети гледат деца. Раците са в състояние да получат удоволствие и прилив на енергия дори от общото почистване на къщата, което кара другите зодии да се обезсърчават.

Лъв

За да бъдат щастливи, Лъвовете трябва да имат човек наблизо, който да ги поддържа и да се грижи за тях. Ако Лъвът знае, че любимият човек го чака у дома, той бързо ще се освободи от всякакви ангажименти и ще се забърза към него. Нищо не зарежда Лъва с енергия така, както обожанието и вниманието към неговата личност и колкото повече от това, толкова по-добре.

Дева

Девите трябва да пренасочат вниманието си от работа към учене. Личното и професионалното израстване е това, което ги зарежда с енергия. Може да бъде всичко: курсове за чужд език, рисуване или шиене. И, разбира се, нищо не вдъхновява Девата повече от бюджетирането и планирането.

Везни

Везните се управляват от Венера, планетата на любовта и красотата, така че те държат на всичко, свързано с изкуството и творчеството, модата и красотата. Везните могат дори просто да си седят вкъщи или да пазаруват – всяка от тези дейности ще ги зареди с енергия.

Скорпион

Скорпионите са енергични, но често хабят енергия за някои глупави неща като спорове с началници или кавги с любимия човек. За да попълнят енергията, за тях са подходящи събирания край огъня или гледане на екстремни спортове. Ще свършат работа и всякакви дихателни практики и медитации.

Стрелец

Стрелецът е активен човек, но има и моменти, в които няма сили. Но дори и тогава той не е съгласен просто да си легне и да си почине. Не, дайте му само още приключения! За Стрелците няма нищо по-вдъхновяващо от пътуването, дори и само до съседен град. Всяко пътуване извън познати места ще го вдъхнови и зареди с енергия.

Козирог

Една от характеристиките на тази зодия е работохолизмът. Козирозите не знаят как да си починат или да възстановят енергията. Почивен ден без корпоративна поща е като смърт за тях и какво да кажем за пълноценна почивка. Така че те трябва да почиват, докато вършат нещо, което наподобява работа. В идеалния случай могат да се запишат на курсове.

Водолей

За Водолеите няма нищо по-лошо от рутината, така че попълването на енергийните им запаси трябва да бъде забавно и в интересна компания. Пътувания, отборни игри, филми – всичко това бързо ще върне радостта им от живота. Добрата компания и необичайната ваканция ще отвлекат Водолея от тъжните мисли и ще му помогнат за облекчаване на натрупания стрес и хронична умора.

Риби

Рибите са мечтатели и нищо не ги радва и вдъхновява повече от възможността да фантазират безнаказано. В идеалния случай могат да помечтаят на брега на река или друг воден басейн. Ако това не е възможно, тогава могат да се ограничат до почивка на дивана, прегърнали котката си.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви