Начинът на къпане говори за личността ви
Начинът на къпане говори за личността ви

Експертът по здравословен начин на живот Ану Мукерджи разкри връзката между начина, по който се миете под душа, и вашата личност. Така че начинът на къпане също говори за същността ви. Нейните думи са предадени от вестник The Sun. Специалистката обясни, че частта от тялото, която хората избират да измият на първо място, може да разкаже много за техните личностни черти.

Така например тези, които първо измиват лицето си, докато се къпят, обичат парите повече от другите. Според нея такива хора трудно намират общ език с другите. Тъй като имат непопулярно мнение за много неща.

Мукерджи подчерта, че човекът, който пръв измие раменете или подмишниците си, се отличава с преданост и надеждност. Гърдите, от своя страна, първо се почистват от честни хора. Те, според посветената в проблема, са много по-склонни да бъдат стресирани от другите. И се опитват да успеят във всичко.

Жената увери, че безнадеждни романтици първо мият косата си. „Често сте потопени в собствените си мисли. Имате темперамент на интелектуалец и артист“, описа тя тези хора.

Освен това Мукерджи добави, че отсъствието на приоритетна част от тялото по време на измиване говори за предприемачество. Такива хора са скромни и не обичат да им е скучно.

През февруари дерматоложка разкри оптималната честота на къпане. В онлайн кадри Луси Чен обясни, че за да запазите кожата си чиста, трябва да се къпете два до три пъти седмично. Тя предупреди, че ежедневното къпане може да доведе до премахване на защитния слой на епидермиса и да доведе до изсушаване на кожата.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви