Движението към големите градове ще бъде натоварено
В последния работен ден от седмицата, традиционно се очаква засилен трафик към морето. Въпреки ранния час, трафикът на входа на Бургас от АМ „Тракия“ вече е натоварен.

„Очакваме интензивен трафик поради това, че е края на седмицата – активен летен туристически сезон, както и предстоящото посрещане на изгрева на 1 юли. Предприети са мерки за увеличаване броят на полицейските наряди, увеличаване броят на часовете за контрол на скоростните режими с мобилни технически средства“, поясни гл. инспектор Пламен Николов, началник сектор „Пътна полиция“ – Бургас, цитиран от БНТ

По думите му, това ще се прави през целия летен сезон. Полицейските патрули ще бъдат увеличени в дните – петък и неделя. Предвид интензивността на пътното движение през лятото е по-голяма, повече са и нарушителите на пътя. Увеличава се и броят на пътно-транспортните произшествия през този сезон.

От „Пътна полиция“ отново съветват шофьорите да спазват правилата за движение по пътищата, да карат разумно и да не забравят, че на пътя животът е с предимство.

 

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви