Вече от няколко месеца се знае, че разпиляната киновселена на DC ще бъде рестартирана и най-после подредена по някакъв начин.

Джеймс Гън и Питър Сафран вече обявиха следващите филми, които да очакваме, а сред тях е нов филм за Супермен. Но не с Хенри Кавил в главната роля. Гън обяви, че Superman: Legacy ще разгледа една по-млада версия на Кларк Кент и Лоис Лейн. Затова и ще се наложи да бъдат избрани нови актьори за ролите.

След месеци на усилено търсене, кастинги и скрийнинг тестове най-после можем да кажем, че Супермен е намерен. Това ще бъде Дейвид Коренсует.

Не сме особено изненадани, защото още преди няколко седмици се появиха твърдения, че именно той е основният фаворит за ролята на Супермен. Рейчъл Броснахан пък е избрана да изиграе любовния интерес на криптонеца – Лоис Лейн.

Според The Hollywood Reporter другите основни кандидати за ролята на Супермен, които са достигнали до финалния етап на кастинга, са били Том Бритни и Никълъс Холт. Което е ново 20, защото до момента се смяташе, че Холт е сигурен за ролята на злодея във филма – Лекс Лутър.

Новите информации сочат, че търсенето за актьора, който да изиграе Лутър, продължава. Сред основните кандидатки да влязат в ролята на Лоис Лейн пък са били Ема Маки и Фийби Дейнвър.

Това ще бъде първа главна роля в толкова голяма продукция за Дейвид Коренсует, който до момента е участвал в сериали като The Politician и We Own This City.

Броснахан е по-добре познатото име, защото зад гърба си вече има спечелен Златен глобус за ролята си в The Marvelous Mrs. Maisel. Актрисата получи и номинация за Еми за участието си в House of CardsSuperman: Legacy трябва да е по кината от юли 2025 г., като се очаква снимките да започнат в началото на следващата година.

 

vesti.bg

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви