20 Super Hot е една много приятна слот игра, особено за любителите на плодовата тематика за такива. Тя е известна опция и на доста популярен доставчик. Ще ви разкажем малко повече за шансовете ви за печалби при нея, за да ви улесним. Като цяло определено те никак не са лоши, тъй като играта освен фиксираните възможни комбинации, предоставя и специални символи, както и допълнителни бонуси.

Печеливши линии и волатилност на 20 Super Hot

Определено можем да кажем, че тази ротативка има сравнително ниска волатилност. Тоест рискът при нея е по-малък. Това пък от своя страна предразполага за по-чести единични печалби, които обаче не са много големи. Играта има класически брой фиксирани възможни печеливши линии или 20. Така знаете точно колко възможности за успешни комбинации са налични и това се връзва много добре с по-ниския риск в нея. В някои платформи за казино игри е възможно да срещнете възможност за безплатни завъртания за тази игра, като вид бонус без депозит. Може да разгледате опции за такива на този сайт.

Допълнителни символи в слот играта

За 20 Super Hot е важно да споменем, че включва така наречените допълнителни символи със специални функции. Единият такъв е Wild символ, който може да замести почти всички останали при поява и така увеличава възможността ви за реализиране на печеливша линия още повече. Другият такъв е Scatter символ, който в случая ще ви донесе още печалби. В тази ротативка той не носи и безплатни завъртания.

Бонуси в 20 Super Hot

Освен всичко останало, в тази слот игра ще можете да се насладите и на два допълнителни бонуса. Единият е в лицето на прогресивен джакпот. На случаен принцип на екрана ще видите мини игра с карти и ще трябва да теглите до получаване на три от една боя и взимане на числото за джакпот към момента за нея. Винаги ще получите сумата за някоя от боите. Другата възможност е тази за удвояване на печалбата след успешно завъртане. Тя е доста рискова, защото при грешен избор на боя на карта губите и първоначалното спечелено, като съответно е по желание на играча. Но пък ако познаете, удвоявате.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви