Пригответе се репликата „Какво има в кутията“, станала известна благодарение на Брад Пит, да стане отново актуална.

Достоверни и доказани източници на GFR съобщават, че Se7en („Седем“), криминалният трилър от 1995 г., който бе високо оценен от критиката, получава телевизионно продължение в Netflix.

За да бъде тази новина още по-вълнуваща, източниците съобщават, че режисьорът на оригиналния филм Дейвид Финчър се завръща, за да режисира предстоящия сериал.

В „Se7en“ участват Брад Пит в ролята на Дейвид Милс, млад, арогантен детектив, който иска да се докаже, и Морган Фрийман в ролята на готовия да се пенсионира ветеран Уилям Съмърсет, който си партнира с Милс на Пит за големия случай във филма.

Макар че бихме искали да видим двамата актьори да се превъплътят в ролите си за новия сериал (единият би бил особено труден за изпълнение), не разполагаме с информация дали историята дори ще включва същите герои като филма.

Кевин Спейси също могъл да се завърне по подобие на Ханибал, за да даде нова детективска представа, или Морган Фрийман би могъл да бъде извикан от пенсия за случая на живота си.

Филмът „Se7en“ на Дейвид Финчър имаше доходоносни резултати в боксофиса и като цяло беше добре приет както от критиката, така и от публиката.

Историята проследява героите на Фрийман и Пит, които издирват сериен убиец, изигран от Кевин Спейси. Известен само като Джон Доу, убиецът използва седемте смъртни гряха като движеща сила, за да изложи своите жестоки планове.

Netflix не е известен с това, че произвежда рестарти като Disney или други стриймъри. Финчър обаче не е чужд на създаването на оригинално съдържание за стрийминг гиганта.

Дейвид Финчър има дълга история на работа с Netflix. 60-годишният Финчър е режисьор и изпълнителен продуцент на един от първите оригинални сериали на Netflix – „Къща от карти“.

В хитовия сериал Кевин Спейси се превъплъщава в ролята на политик през пет от седемте сезона на сериала.

В „Mindhunter“ на Netflix Дейвид Финчър пресъздава част от магията на Se7en за Netflix. С участието на Джонатан Гроф и Холт Маккалани в ролята на агенти на ФБР, този сериал също беше възхваляван и донесе на Финчър наградата „Primetime Emmy“ за изключителна режисура на драматичен сериал.

Дейвид Финчър е работил и по други проекти на Netflix, включително анимационните сериали „Love, Death & Robots“ и „Voir“. Заради дългогодишните му отношения с компанията не е изненадващо, че Netflix ще се възползва от услугите на Финчър, за да пренесе „Седем“ в 21-ви век.

БГНЕС

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви