Бабикян: Този кабинет е лъжа
Бабикян: Този кабинет е лъжа

„Комисията на Николай Хаджигенов беше единствената, която свърши работа за насилието и подслушването с доклад, който беше гласуван от Народното събрание. Хората не искат да ги лъжат. Те прекрасно знаят защо бяха по улиците, какъв вид живот и какъв вид управление не искат и какъв искат. Този кабинет е доказателство. Той е лъжа“, Това каза председателят на гражданското сдружение „Ние идваме“,А рман Бабикян.

„Никой от избирателите на ГЕРБ не е гласувал за тях, за да са в коалиция с ПП. Нито избирателите на „Продължаваме промяната“. Нито един от тях не вярваше, че ще има 120 гласа в парламента. Тогава казваш на хората преди изборите. Лъжа е, когато измъкнеш гласовете на хората и ги замъкнеш някъде другаде“, добави той

„Ние идваме“ ще се регистрира като партия. Ако партията му влезе в бъдещо Народно събрание, Бабикян обясни, че няма да влезе в коалиция с ГЕРБ и ДПС, съобщиха още от bTV.

„Христо Иванов веднъж се саможертва, ставайки правосъден министър в кабинет на Борисов. Саможертвата завърши с оставка. Сега Денков казва, че ако не стане това, за което са се разбрали, ще си подаде оставката. Това вече го гледахме“, подчерта още Бабикян.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви