Българското Де 5 студио (D5 Studio), в качеството си на официален и ексклузивен представител, представи новия за страната ни бранд Kave Home.

На откриването на първия магазин в България присъстваха много гости, както и Н.Пр. Алехандро Поланко Мата, посланик на Испания в България, както и министърът на младежта и спорта г-жа Весела Лечева.

Паунер (легендата на испанския алпинизъм и един от специалните гости на събитието), сподели и защо Kave Home е негов любим бранд за мебели и аксесоари, като подчерта, че функционалността и уникалният дизайн на предлаганите от марката продукти го правят предпочитан избор за всички активни хора.

Основател на Julià Grup и Kave Home е Франсеск Джулия. Започва като оператор на струг и уникалната му предприемаческа визия го кара да разпознае силния бъдещ потенциал на мебелната индустрия.

В момента Kave Home е водеща международна компания за дизайн, производство и дистрибуция на мебели с присъствие в повече от 80 страни. И това се случва само когато някой прави това, което за него е истинска страст.

Kave Home е марката мебели, която вярва в правенето на нещата по различен начин.

Компанията работи усилено за успеха си и сега е лидер в индустрията за мебели, дизайн и декорация. Не спира да търси уникални продукти и стилове, с които винаги да е крачка пред конкурентите си.

Както споделят от Kave Home – целта им е да предложат на потребителя висококачествени дизайнерски продукти.

Брандът се е наложил и с това, че винаги изпипва всеки детайл до пълно съвършенство. Във всеки един етап от дългия процес на проектиране, производство и разпространение. Затова и може да гарантира на своите клиенти отлични и функционални дизайни, които са висококачествени и дълготрайни, а също и на достъпна цена.

Модерният стил и постоянната еволюция са това, което определя бранда. Те са това, което прави Kave Home интересен и уникален.

От компанията вярват, че всеки човек се нуждае от красиво пространство. Затова и тук ще намерите мебелите и декорациите, които изразяват вашата личност и които ви насърчават да изследвате нови възможности във вашите жилищни пространства и извън тях.

Мисията на Kave Home е да революционизираме света на мебелите и интериора, създавайки уникални дизайни, които поставят устойчивостта на първо място.

Тяхното лого е вдъхновено от формата на пещера – място за убежище, където се чувстваме удобно и сигурно.

Така искат да се чувствате и във вашия дом. Той да се превърне в кътчето, където можете да спрете, за да се насладите на момента, независимо дали сте сами или с любимите хора.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви