Какво ни вещаят звездите

Какви промени ще очакват всеки представител на знака през новата седмица 5 – 11 юни 2023?

Намаляваща луна спомага за бързото заздравяване на рани и регенерация на тъканите. Следователно операцията на тази фаза на луната е по-желателна, отколкото на нарастваща, когато тялото е уязвимо и чувствително.

На 5 юни Венера навлиза в знака на Огнения Лъв, който активира емоционалните реакции, вълнува и зарежда с някакъв оптимизъм.

Щедростта, откритостта в общуването и себепредставянето са това, към което хората ще се стремят сега. За да привлечете вниманието, обличайте се в оранжево и златно.

Седмичен хороскоп за Овен

Овни, вие сте готови за големи жестове, които може да са извън бюджета ви. Приключението ще доведе до провал. Всяко невнимание към вашата личност обижда и много боли. Но не го приемайте твърде лично. Бъдете уважителни към себе си. И не пестете мили думи за близките си хора.

Седмичен хороскоп Телец

Телци, притежавате силен майчински инстинкт и изпитвате нужда да се грижите за другите, както и в случай на неуспех да поемете цялата отговорност. Прекомерното себеотрицание може да доведе до неприятни последици, така че, бъдете внимателни. В любовта тази седмица ви очаква страхотно приключение.

Седмичен хороскоп Близнаци

Близнаци, тази седмица съществува повишен риск от закъснение, загуба, кражба. Затова внимавайте с личните вещи и се грижете за колата си. Плановете могат да бъдат осуетени, осигурете резервни варианти. Поради нарастването на забравянето и разсеяността, тази седмица е полезно да записвате мислите си в дневник и да си водите кратки бележки.

Седмичен хороскоп Рак

Раци, тази седмица сте изложени на опасност от стомашни проблеми, свързани с преяждане. Обърнете внимание на гърлото си. Не вземайте прибързано решение, а също така се въздържайте от несериозен подход към финансите. През новата седмица си струва да избягвате финансови рискове и провокации от всякакъв характер. Включително и такива, свързани с личния ви живот.

Седмичен хороскоп Лъв

Лъвове, сега се нуждаете от почивка. Хората около вас са готови да вдигнат скандал за няма нищо, но всичко ще премине бързо. През седмицата ви очаква много работа, ще се изисква делова активност, както и да отделите време за предприемаческа дейност. В личен план нещата ще се развиват повече от добре.

Седмичен хороскоп Дева

Деви, съществува опасност от проблеми със съня и нервната система. Бъдете внимателни с алкохола и лекарствата. Също така, трябва да се научите да гледате философски на живота. Свръхчувствителността ще доведе само до разочарование. Отделете повече време за качеството на вашата почивка, наслаждавайте се на всеки един миг радост, който животът ви поднася.

Седмичен хороскоп Везни

Везни, мислите ви се втурват към бъдещето. В такъв момент, разбира се, няма време за земни дела. По всякакъв начин се опитайте да избегнете навлизането в личното пространство от страна на другите. Вашата енергия се изпарява от чужди проблеми. В същото време тази седмица е добра за социална работа и завързване на нови познанства.

Седмичен хороскоп Скорпион

Скорпиони, не са изключени проблеми в личния си живот поради вашата сдържаност и известна мрачност. Ще е доста трудно да се общува с вас. Емоциите ще са потиснати разума. Има опасност да си въобразите, че някой се възползва от вас. Заблуждавате се, така че се постарайте да бъдете по-мили с приятели и роднини.

Седмичен хороскоп Стрелец

Стрелци, вие сте привлечени да се разхищавате, да идеализирате ситуацията или да налагате собствената си идеология на другите. Не търпите никакви ограничения. Тази седмица ще изостри жаждата ви за скитничество – ще искате да се откъснете някъде сами с мислите си, разсъждавайки за далечното и високото.

Седмичен хороскоп Козирог

Козирози, дните ви са подчинени на ясен график. И това помага да се балансират много процеси в живота. Период на ползотворна работа, творчески подход към обичайните задачи. Можете да промените ситуацията на работа, да се подложите на лечение при нужда. Щастлив период по отношение на личния живот.

Седмичен хороскоп Водолей

Водолеи, в този момент ви е трудно да възприемате сложни теми от спешен характер. Особено на границата между живота и смъртта, както и призиви за избор на нещо конкретно. Вероятно сега сте изключително загрижени какво мислят другите за вас. Или пък напълно пренебрегвате тяхната оценка. Търсете баланса в партньорството и общуването, не изпадайте в крайности.

Седмичен хороскоп Риби

Риби, от прекалена сдържаност и контрол страда емоционалната сфера. Може да изпитате чувство на самота и необходимост да го заглушите с работа. Ще бъдете по-придирчиви, склонни да обръщате внимание на собствените грешки и недостатъци. Това е чудесно време за самоорганизация и лечебно уединение.

 

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви