Меган и Хари

Принц Хари и Меган Маркъл ще направят крачка назад, спирайки със своите публични изяви. Според вътрешен човек, двамата няма какво ново да кажат. Ето защо ще спрат да пишат книги, да правят документални филми или да дават интервюта за Netflix.

Повече от три години след като херцогът и херцогинята на Съсекс решиха да се преместят в САЩ, двамата повече от всякога искат да запазят живота си личен.

Досега за сметка на това те разкриваха пикантни подробности за случващото се в британския кралски двор. Ала според близки до тях, двамата са решили да се отдръпнат от общественото внимание и да не хвърлят нови бомби с информация.

„Този период от живота им приключи – тъй като няма какво да се каже повече“, каза един източник пред The Sun.

Човекът припомня, че неведнъж херцогът и херцогинята на Съсекс са подигравани след техните публични изяви и разкрития. Появиха се например в един от епизодите на South Park, където бяха безмилостно осмивани.

Там младата двойка шумно моли за уединение, докато привлича вниманието към себе си.

Решението на Хари и Меган да не правят повече документални филми и книги идва по-малко от две седмици, след като двамата се оплакаха, че са ги преследвали папараци из Ню Йорк. Тогава всички веднага се сетиха за трагичния инцидент с принцеса Даяна.

Говорител на семейство Съсекс твърди, че принцът, съпругата му Меган, както и тъщата му Дория Рагланд са били жертви на „безмилостно преследване, продължило повече от два часа“.

Предполага се, че след като спрат с изявите си из медии, принц Хари и съпругата му може да подобрят отношенията си с Чарлз III.

Кралски биографи обаче са на мнение, че разривът между неговите двама сина е голям и е нужно време, за да се сдобрят и да си върнат силната братска връзка отпреди години.

tialoto.bg

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви