Въобще не е дошло време да мислим за предизборна надпревара. Много е далеч. Какви ли не неща се тиражират. Привикнахме последните дни да живеем в едни непрекъснати истини и неистини. Вече не знам и аз какво да гледам и слушам.  Това каза кметът на Бургас Димитър Николов на въпрос дали обмисля да се кандидатира за нов мандат на месните избори.

Той коментира и политическата обстановка в страната, както предизвикателствата пред местната администрация заради липсата на бюджет.

Случващото се в държавата влия и на местната власт, както и всяка несигурност се отразява на стабилността ни. Това ни прави по-слаби в изпълнението на ежедневните решения. Ние продължаваме да работим без бюджет. Не е ясно и кога ще бъде приет такъв. Една голяма част от проектите в града ни не се изпълняват заради причини и фактори, които не са вътре в общината и не зависят от нас. Всичко зависи от централните органи. Като кмет се надява по-бързо да свършим тази несигурност и да се тръгне към устойчив път на развитие“ , поясни той.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви