Радостин Василев: Няма да има ротация
Радостин Василев: Няма да има ротация

„Важно е да се каже, че Кирил Петков и Асен Василев мен не са ме заплашвали никога за нищо. Не съм подавал сигнали срещу тях, защото няма за какво“. Това заяви вече независимият депутат Радостин Василев пред журналисти в парламента. Попитан защо Василев и Петков бяха призовани в Софийската районна прокуратура, вече бившият депутат от ПП-ДБ каза, че не знае.

„След като направих пресконференцията, за която всички знаете, получих сериозни заплахи от много и различни места. Но те са обект на проверка в момента“, добави Василев. И потвърди, че има 24-часова охрана от ДАНС. Относно досъдебното производство, което вчера бе започнато, той настоя, че не става дума за заплаха, а за принуда.

„Това, което направих, мисля не е правил никой български политик до момента. То предизвика не да хвърлим камъче в блатото, направо да хвърлим багер и да го изринем. За да видим истинското лице на българската политическа класа. Аз направих този запис, не се срамувам по никакъв начин. Защото сме свидетели каква уйдурма се опитват да направят ПП и ГЕРБ. Българското общество не ги е пратило тук за това. Не съм принуждаван от никого, исках да покажа на българското общество какво става“, каза той.

Василев обяви, че няма други записи.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви