полиция

Мотоциклетист и шофьор на автомобил получиха фрактури на ребра след самостоятелни катастрофи за един ден, съобщиха от полицията.

На 25 май около 08.32 ч. на кръстовището на бургаските улици „Спортна“ и „Индустриална“ в посока бул. „Иван Вазов“, поради загуба на контрол, самостоятелно катастрофира, падайки на пътното платно мотоциклет „Пиаджио“, с бургаска регистрация, управляван от 39-годишен бургазлия.

Мотоциклетистът е с фрактура на третото ребро и палеца на левия крак, прегледан е и е освободен за домашно лечение, без опасност за живота.

На същия ден около 18.44 ч. на пътя Айтос – с. Малка поляна, лек автомобил „БМВ 320 D“, с бургаска регистрация, управляван от 56-годишен бургазлия, поради движение с несъобразена скорост, блъска паркиран лек автомобил „Ауди А 4“, с бургаска регистрация, собственост на 41-годишен айтозлия.

От инцидента са пострадали водачът на „БМВ“-то и съпругата му. Мъжът е получил фрактура на ребро, прегледан и освободен по собствено желание от УМБАЛ – Бургас.

Неговата спътничка – 54-годишна жена от Бургас е получила леки наранявания, прегледана в УМБАЛ – Бургас и освободена за домашно лечение.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви