Плетени бански – бихте ли носили такива, при това доста изрязани? Според най-новите тенденции, тези с мотиви тип Hello Kitty ще са истински хит за лятото.

С връщането на модата в стил Y2K, все повече инфлуенсъри показват, че сред находките си имат плажни аксесоари и бански с емблематичното котенце с червена панделка.

Говорейки за въпросната тенденция, се сещаме за Дуа Липа, която още миналата година се появи с плетени бикини и горнище. След нея Бела Торн и други звезди заложиха на такива.

Според експерти, чашките (ако могат да се нарекат така) с лика на котенцето са подходящи най-вече за жени с по-малък бюст.

В случай, че е по-голям, те не могат да го обгърнат добре, но това не пречи на някои дами да пожелаят да го изпробват за плажа или басейна.

От друга страна долнището е оскъден триъгълник с шахмат в червено и розово.

Предполага се, че сестрите Кардашян и техният стил на обличане допринасят за завръщането на мотива Hello Kitty в гардероба. През януари тази година Ким Кардашян спретна тематично парти с бялото котенце за своята дъщеря Норт Уест.

Тогава момиченцето носеше клъч във формата на животното, покрит целия с кристали.

Ако въпросните плетени бански ви харесват, трудно ще ги намерите у нас. Но пък може да ангажирате някой специалист по плетене на една кука, който да ви направи същите като тези на Дуа Липа.

Те изискват някои умения, но пък тъй като са твърде изрязани (особено горната част), ще отиде много малко прежда. Друг е въпросът колко са комфортни за лято 2023.

Все пак, ако не сте привърженик на плетивата, има и много симпатични бански от плат с котенцето, които ще ви допаднат.

tialoto.bg

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви