Лана Дел Рей отново зарадва феновете си с изцяло нов сингъл, който не е част от последния ѝ албум Did You Know That There’s A Tunnel Under Ocean Blvd. Песента се казва „Say Yes To Heaven“ и е написана през 2012 г. в съавторство с Rick Nowels.

В продължение на много години в интернет се разпространяваше неофициална версия на „Say Yes to Heaven“ и впоследствие набра огромна популярност в TikTok.

След десетилетие Дел Рей не е успяла да се откаже от песента и въпреки че парчето е преработено, то все още звучи също толкова красиво.

През лятото на 2023 г. Лана Дел Рей ще изнесе два сензационни концерта във Великобритания. Първият от тях ще бъде на фестивала Glastonbury, където Lana ще оглави The Other Stage, а второто ѝ шоу ще се проведе на BST Hyde Park, където американската певица ще закрие поредицата.

Did You Know That There’s A Tunnel Under Ocean Blvd, шестият #1 албум на Lana Del Rey във Великобритания, се превърна в най-бързо продаваната колекция за 2023 г. досега, както и в заглавието с най-много стрийма в първата седмица.

Лана се нареди до Madonna (12), Taylor Swift (9), Kylie Minogue (8) и Barbra Streisand (7) за най-много #1 албуми в Обединеното кралство на жена изпълнител.

Деветият студиен албум на Лана Дел Рей, Did you know that there’s a tunnel under Ocean Blvd излиза и се разпространява на българския музикален пазар от Анимато Мюзик и Universal Music Group, с медийната подкрепа на радио Magic FM и списание EVA.

 

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви