Новата апаратура

Съвременните тенденции в естетическата красота на едно тяло изискват неговото перфектно разкрасяване.

Естествено, това може да се постигне единствено с помощта на професионалисти от дерматологичните студиа, които разполагат с надеждна и модерна съвременна технология за извършване на нужните манипулации и процедури.

От изключително значение е грижата за вашата кожа, което включва задължително обезкосмяване с траен ефект за да радва окото с блясък и чистота. Много мъже и жени неглижират премахването на космите от своето тяло, но реално погледнато в повечето случаи те са основния източник за нейното омазняване, задържайки мръсотията върху себе си, както и появата на неприятни обриви, екземи и други козметични проблеми.

Много важно е също да се знае, че окосмяването от мъжки тип, при жената е често срещан проблем.

Той обхваща израстващия период на пубертета и жените в период след менопаузата. Много често по  лицето се появява дълъг черен мъх, около бакембардите, над горната устна, брадичката и по шията. Много млади жени започват с традиционните методи за отстраняването им, което обаче води единствено до тяхното сгъстяване и удължаване.

Дори и да бъде отстранен здравословния проблем, космите ще продължават да си растат без видима причина за това. Факт!

Ако пък са третирани с методи, които ги активират повече, тогава тенденцията за удължаване и сгъстяване се запазва независимо от вашето здравословно състояние.

Ако имате хормонално окосмяване и го третирате с пинцета, конец, механичен епилатор или кола маска, то гаранцията, че то ще се сгъсти е сто процента.

Това   важи, както за жени, така и за мъже и се отнася за всяка една част от тялото.

За голяма радост на хората, които искат да изглеждат перфектно и да се радват на гладка и свежа кожа, технологиите се развиват бързо в тази посока и методологиите в специализираните дерматологични студа са толкова напреднали, че могат да ви осигурят желания положителен резултат.

Един от най-модерните естетически центрове в Бургас „Дерма Студио“ от години се развива в тази област и се грижи за своите клиенти с най-новите технологични нововъведения в областта. Последния писък на модата е лазерната епилация. При подлагане на процедура с нея желаният ефект е на 100%.

В бургаското естетическо бижу „Дерма Център“ отвори втори кабинет за лазерна епилация.

Естетическия корифей и собственик на студиото Милена Стоянова не жали парични средства за закупуване на революционни нововъведения в сферата на разкрасяването.

В нейното студио се намират едни от най-модерните апаратури в цялата страна спомагащи ефективно и трайно разкрасяване на мъжкото и женско тяло. Досега връх на черешката беше уникалният лазерен апарат Elvision, а от известно време в употреба влезе и последния писък на техниката Primelase -машина ново поколение за лазерни епилации. Той е много по-бърз от събрата си Elvision, а в съчетание на процедурите на двата  – резултатът е невероятен.

„Primelase  работи на принципа за постоянно премахване на космите от тялото и лицето.

Той е толкова ефективен, че буквално ликвидира  окосмяването, чрез унищожаване на космения фоликул с лазерен лъч. Този вид апарати използват технологията SHR/Super Hair Removalt/, която комбинира множество кратки импулси от енергия вместо единичен кратък импулс.

Това позволява на лъча да достигне максимално до космения фоликул и да причинява по-малко болка и дискомфорт на кожата. И още едно негово предимство трябва да се подчертае. Този тип технология SHR , е по-ефективна и върху хора с по-тъмна кожа и по-гъсто окосмянване“, разказа пред наш репортер собственичката на „Дерма Център“ -Милена Стоянова.

 

 

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви