Всички говорят за необходимостта от повишаване на женската енергия и сексуалност. Именно от тях, както обикновено се смята, зависи щастието в отношенията и благополучието в работата и други области на живота.

Като правило е трудно да не се обръща внимание на сексуално привлекателните жени: те са предадени от тяхната походка, поведение, стил на общуване и много други.

Повечето от тях успяват да очароват събеседника от първите думи, да спечелят дори най-сдържаните или агресивни хора. Такива дами излъчват специална енергия, но не винаги е ясно дали това е гаранция за упорита работа върху себе си или вродено умение.

Искайки да получат поне част от техния чар и чар, много жени се опитват да копират поведението си или се подлагат на обучения, които обещават да ги направят същите сексуално привлекателни хора.

Сексуалността е нещо, което на много от нас е дадено от природата. И не става въпрос за външен вид. Нашият сексуален темперамент (половата конституция) е границата на нашите нужди от секс, на която не можем да повлияем, обясняват специалистите.

Следователно, необходимо е да се работи с това, което вече е дадено от природата.

Ниска нужда от интимност с партньора, невинаги идващи оргазми – всичко това е нормално и не се нуждае от корекция, ако не причинява дискомфорт.

Специалистите обаче ни уверяват, че нашата естествена сексуалност често страда от неувереност, ниско самочувствие или отвращение към тялото. Всичко това се отразява негативно на качеството на живот: интимността, дори и с цялото желание, става по-малко, ако жената не обича себе си. Именно в тази ситуация е необходимо повишаване на сексуалността и събуждането на потиснатата женска енергия.

Случва се жената да отслабне до своя идеал, а все още не може да се справи с комплексите и все още се притеснява да се съблече пред партньора. И вместо да се отпусне, тя постоянно контролира как изглежда.

Това само още веднъж потвърждава факта, че повечето проблеми идват от главата, липсата на сексуалност в този случай не е изключение.

За нейното развитие си струва да отработите негативните нагласи и да изоставите всички мисли, които ви пречат да се чувствате женствени. Именно борбата с комплексите е ключът към развитието на естествената сексуалност.

Според експертите, мъжете разчитат самоуверената жена по няколко критерия, включително липсата на страх да я погледнат в очите, наличието на лека и красива походка, меки жестове и приятна усмивка. Освен това, мъжете смятат специалния тембър на гласа и миризмата на жената за привлекателни.

Всичко това е присъщо на една уверена жена, която се е освободила от негативните нагласи и страхове и е разкрила естествената си сексуалност до степента, в която е била първоначално заложена в нея.

Психолозите ни съветват да се отървем от стереотипите, наложени от обществото относно поведението на секси жена.

Ключът към привличането на вниманието на мъжа, последвано от продължение, е комфортът да бъдеш себе си, а не да се опитваш да създадеш специален образ. Съгласни ли сте?

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви