Трима пишман майстори измамиха собственик на къща, че ще му поправят покрива и изчезнаха с 1000 лева. Това съобщиха от полицията.

На 09 май около 15.45 ч. в Районно управление – Созопол е получено съобщение от 55-годишен пловдивчанин за това, че предния ден, чрез обява наел трима непознати мъже, придвижващи се с микробус, да ремонтират покрива на къщата му, разположена на ул. „Сливница“ №24 в Черноморец.

Пловдивчанинът им дал 1 000 лв. за закупуване на строителни материали, като на 09 май около 15.30 ч. мъжете напуснали обекта без да уведомят собственика, изключвайки телефоните си.

В резултат на бързите полицейски действия са установени тримата мъже, придвижващи се с микробус „Пежо“, с добричка регистрация.  Това са 23-годишен криминално проявен мъж от ямболското село Коневец, 24-годишен мъж от варненското село Изворско и 36-годишен криминално проявен мъж от ямболското село Пчела.

Мъжете предали  доброволно взетата от пловдивчанина сума. Работата по случая продължава от служители на Районно управление – Созопол.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви