Закъде сме без една широка бяла риза тази пролет? Макар цветните спортни комплекти и костюми да са актуални, всяка жена трябва да има поне един такъв овърсайз модел. Той не само е изключително удобен, но предлага и безброй съчетания.

Може да се каже, че класическата бяла риза с копчета е вечна.

Нея може да комбинирате с подходяща пола, с клош панталон или официален костюм. Ала съвсем друго излъчване дава тази, която е поне с един размер по-голям от вашия.

Ако търсите нещо по-различно за офиса, но по-изчистено, то може да облечете широка бяла риза. И към нея да има светъл деним под формата на пола или дънки. Или пък кожен панталон/клин. Ако не я закопчеете, под нея място имат обикновена тениска или потник със щампа.

С какво да носите вашата овърсайз риза?

1. С клин

Този ефектен модел е с огромна панделка на врата. Освен нея, ефектна е нейната задна част с набори, както и ръкавите.

Въпросният модел не бива да се носи с широк панталон, а по-скоро с клин или дънки, прилепващи по тялото.

2. Риза вместо яке

Ако ви е омръзнало от дънковото яке, можете да си купите по-широка бяла риза от подходяща материя, която да ползвате за връхна дреха.

Тук може да потърсите така наречената таткова риза, която е с метални копчета.

3. Със сатенен панталон

Една по-широка бяла риза би отивала на панталон с широки крачоли в цвят слонова кост или шампанско. По този начин ще се доближите максимално до актуалния стил „ванилено момиче“.

4. Риза вместо рокля

И тази пролет роклите тип ризи са доста актуални. Затова добавете една бяла към гардероба си.

Ризата трябва да е широка и дълга, за да я носите с обувки на висок ток. Но и в съчетание с черни половинки или маратонки на платформа, също става.

tialoto.bg

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви