sex

За съжаление, силните женски оргазми са нещо, което малко дами успяват да изпитат. Как да поправим това?

 Внимавайте как дишате

Най-често хората несъзнателно задържат дъха си по време на оргазъм. Това води до напрежение и оргазмът е по-малко ярък и емоционален. Опитайте се да действате различно! Когато почувствате, че моментът настъпва, започнете да дишате бавно и дълбоко. Това може малко да забави оргазма, но ще влезете в него по-осъзнато и ще изпитате удоволствието на цялото тяло: от главата до пръстите. Практикувайте и определено ще успеете!

Позволете на тялото си да се движи

Много жени страдат от комплекси. Те пречат на способността за отпускане, което означава, че не позволяват да се изпита максимално удоволствие от интимността. Комплексите затрудняват движението, пречат на еманципацията. За да бъдете по-освободени, трябва да се движите свободно и естествено. Ако се стеснявате пред партньора, започнете с мастурбация. Оставете тялото да се движи както иска. Ще се почувствате по-секси, а оргазмът ще стане още по-интензивен.

Контролирайте оргазмите си

Когато почувствате, че кулминацията е близо, намалете темпото. Изкушението да позволите на оргазма да се случи веднага е голямо, но тогава няма да изпитате удоволствието, на което тялото ви е способно. Научете се да отлагате финала. За да направите това, намерете точката, от която няма връщане, след което вече няма да е възможно да отлагате оргазма и спирайте всеки път, когато се приближите до нея. След третата или четвъртата спирка оставете удоволствието да ви завладее. Ще бъде много по-интензивно от обикновено.

Тренирайте мускулите на тазовото дъно

Такива тренировки са полезни не само за подобряване на здравето на жените, но и за получаване на повече удоволствие в леглото. Например, опитайте упражнението на Кегел. Ще направи интимните мускули силни и ще ви помогне да изпитате по-ярки оргазми.

И още нещо много важно – всички жени се интересуват от това какво точно партньорът им харесва най-много в секса. Но не всеки се осмелява да зададе такъв въпрос на любимия човек. Как да преодолеете това?

Показвайте повече емоции

Много жени се смущават от проявите на своята емоционалност по време на секс. Но най-приятното нещо за един мъж е да види, че доставя голямо удоволствие на партньорката си. Чувствайте се свободни да покажете своята чувственост и страст. Възбужда много мъжете.

Отнасяйте се към секса като към храна

Можете би обичате картофи с кюфтета. Но не бихте го яли всеки ден, нали? Така е и със секса. Монотонните сценарии, пози, действия стават скучни. Не очаквайте мъжът винаги да дава нови идеи. Силният пол очаква активното участие на жените в този процес.

Поемете инициативата

Сценарият за завладяване на непревземаемата красота е много вълнуващ. Но има хиляди други интересни начини да започнете секс! Мъжете обичат да чувстват, че са желани. Хубаво е да чувстваш, че твоята жена иска да прави любов с теб. Не лишавайте своя любим от това удоволствие!

Опитайте спонтанен секс

Как обикновено се подготвяте за секс? Първо прекарвате половин час във ваната, след това ви е необходим още половин час, за да се загреете? Понякога бързият и внезапен секс е много по-добър от това! Сутрин преди работа или в празен офис – вариантите са много, само трябва да ги потърсите.

Не критикувайте партньора

Острата критика е неуместна в интимния живот. Ако нещо не ви подхожда в секса, опитайте се внимателно да напътствате партньора си или да водите поверителен диалог с него, в който няма да има обвинения и нападки. Но определено не бива да правите заядливи коментари за способностите му в леглото. Никога!

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви