Победителката в Hell’s Kitchen шеф Валентина Вълкова с нова благотворителна инициатива в родния Бургас.

На 1-ви май тя ще направи дегустация в изцяло обновената сладкарница „Роза“ на ул. „Алеко Богориди“ 26.

Шеф Вълкова се обединява с майсторите на верига „Роза“, за да представят много нови и авторски печива, които ще се приготвят на място в сладкарницата, която отвори врати за нов живот преди няколко седмици. Събитието ще започне от 16 ч., а гостите ще имат възможност да се насладят на новите сладки шедьоври на „Роза“ и шеф Вълкова. „Захарчето“, както е позната шеф Вълкова, ще подготви и здравословни изкушения.

Kаузата, която събира шеф Вълкова и сладкарница „Роза“ е да помогнат на Дневен център за подкрепа на деца и младежи с тежки и множествени увреждания и техните семейства, Приморски парк – Бургас.

След края на събитието шеф Вълкова и собствениците на сладкарската верига ще посетят Центъра, за да направят символично дарение и в допълнение ще предоставят на децата от дома торти за техните бъдещи празници.
Победителката в последния сезон на Hell’s Kitchen неуморно повтаря, че макар да живее в Германия иска да прави каквото може за децата от Центъра и с тази инициатива за пореден път показва, че има голямо сърце. Именно затова и каузата е веднага прегърната от приятелите от сладкарска верига „Роза“.
„Готвим… с кауза“ ще се проведе на 1-ви май (понеделник) от 16 ч.. в сладкарница „Роза“ на ул. „Алеко Богориди“ 26 (срещу Археологическия музей). Дегустацията е напълно безплатна за посетителите. 

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви