Пожар
Снимката е илюстративна

В резултат на съвместните полицейски действия на служители от отдел „Криминална полиция“ при ОДМВР – Бургас, Пето Районно управление – Бургас, Районно управление – Несебър и ОДМВР – Стара Загора са установени и задържани извършителите на палежа на входната врата на кооперация, разположена на ул. „Карлово“ № 32 в к-с «Лазур», осъществен на 13.04.т.г.

Това са двама криминално проявени и осъждани мъже от Гълъбово / на 26 и 34 години/. При извършени действия по разследването / претърсване и изземване  на адресите, обитавани от мъжете/ са намерени и иззети дрехите, с които са били облечени, както и раницата, в която са пренасяли горивните материали по времето на палежа.

Посредством видеозаписи е установен маршрута на извършителите. Извършено е разпознаване, пред съдия са разпитани и свидетели. Мъжете направили пълни самопризнания, като описали механизма на извършеното от тях престъпление. Причините за палежа са в процес на изясняване. Събраните до момента материалите по случая са докладвани в Бургаска районна прокуратура.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви