Корейската козметика от векове се нарежда сред най-качествената козметика с от 90 до 100% изчистени и натурални съставки. В момента Южна Корея има всички признаци да се превърне в световна столица на козметиката.

Продуктите за красота се отличават с високо качество и непрекъсната ангажираност към иновации.

Южна Корея е столицата на пластичната хирургия в света, с най-висок коефициент на козметични процедури на човек. Естетичната хирургия се смята за нещо нормално. Прилагат я много жени, а дори и мъже, които държат на перфектния си външен вид.

Широко разпространено е схващането, че който изглежда по-добре има предимство на пазара на труда. Известното френско списание „Мари Клер“ нарича Южна Корея „Новата Суперсила в грижата на кожата“, като признава, че корейските продукти за лице изпреварват в световен мащаб с 12 години всички останали, тъй като се използват най-новите технологии и иновации в производството на козметика.

Какви продукти се предлагат в центъра на Age-Code Cosmetics и подходящи ли са те за всички дами?

От две години в Бургас съществува център на Age-Code Cosmetics. Това е луксозна марка за грижа за кожата на лицето, създадена в Южна Корея, която идентифицира и създава най-новите тенденции за красота, за да бъде достъпна за жените по целия свят.

Age Code е еволюция в козметичната индустрия, вдъхновена от корейската култура за перфектна кожа. Това е първата луксозна козметика, създадена специално да отговори на нуждите на кожата на всяка жена по света, независимо от нейния тип кожа и възраст.

Продуктите на AGE CODE,  са 7 на брой – почистващи продукти, околоочна грижа и анти – ейдж грижа.

Специфичното на тези продукти е, че са разработени с нано-технология, благодарение на която молекулата на козметичните продукти е намалена с до 300 пъти в сравнения с другите продукти на пазара.

Това пък от своя страна спомага бързото и лесно проникване на козметичните продукти в кожата и фокусираното ѝ действие на ДЕРМА НИВО. Философията на бранда е насочена изцяло към пълното възстановяване на клетките на кожата на дерма ниво, което води след себе си видими за окото безупречни резултати.

Age code се нарежда в редиците на една от малкото козметични серии, произведени с две от най-новите технологии използвани в 21 век за разработка на козметика.

Първата вече я споменахме, а именно нано-технологията, а втората е БИОЦЕЛУЛОЗНА ТЕХНОЛОГИЯ на базата на растителни стволови клетки.

Тази технология е известна с използването на растителни стволови клетки, които допринасят за регенерацията на клетките на кожата, което води до образуване на колаген и еластични влакна, а  това от своя страна е най-добрия и естествен метод на трайно подмладяване.

Компанията разполага с много различни видове сертификати за качество и контрол.

Още при стартирането на бранда през 2020г. Българската Асоциация за Качество и Контрол /БАКК/е издава сертификат за качество на козметична серия Age Code. Проверката от БАКК се е извършила за 13 месеца. Тя е установила резултат от 97.6% натурални съставки, съставляващи козметична серия Age Code.

Този сертификат е удостоверение за това, че Age Code се характеризира с най-високо качество на продуктовата линия, както и отлично клиентско обслужване. Асоциацията е установила, че продуктите, предлагани в Age Code, са с гарантиран произход и отлично качество.

А преди популяризирането на марката в България, центърът на Age-Code Cosmetics има и сертификат от Южно корейската организация за контрол на качеството на козметичните продукти.

Защо да изберете Age Code?

Когато си избирате козметика от магазина или от аптеката, не може да разчитате на компетентна консултация. В центъра на Age-Code Cosmetics в Бургас процедурата е точно обратната – първо се убеждавате в качеството на продукта, след това купувате, като специалистите там помагат да изберете точно това, което е нужно за вашата кожа. И не само това.

Освен за качествата на козметиката и скъпите нано-технологии, това с което се гордеят в центъра на Age-Code Cosmetics е, че  това е  единственото място в България, което предлага на своите клиенти проследяване на постигнатия резултат от използването на козметичните продукти през целия период на ползване. Една опаковка се използва приблизително 12 месеца, което я прави достъпна за всяка жена.

Всеки месец клиентите имат право да посещават центъра за компютърна диагностика, от която сами да се убедят как действа козметиката на кожата им в дълбочина и точно в какви проценти се изменят техните показатели. Правят се сравнения с измерените показатели от преди и сега, и все пак няма по–голямо доказателство, че една козметика работи от това, да виждаш как кожата на лицето ти се подобрява всеки ден.

При клиентите, които посещават козметичния център, за компютърна диагностика на кожата след използване на продуктите на AGE CODE, се забелязва и констатира, че 100 от 100 клиента имат подобрения във всички измерени показатели, след използването на продуктите.

Клиентите имат подобрения в хидратацията и еластичността на кожата,  наблюдават се свиване на разширените пори и изсветляване и матиране на тена, наблюдават се значителни подобрения при жените с разширени капиляри или жени с розацея. Продуктите на АGE CODE също така имат страхотно действие върху дами с акне, различни видове дерматит, себорея и хиперпигментация.

Дневен крем

Освен това се наблюдават и изключителни резултати в областта на околоочния контур. Всяка дама, която притежава околоочната грижа на AGE CODE, се радва на стягане и повдигане на отпуснатите с възрастта клепачи и разглаждане на бръчките в околоочния контур т.нар. пачи крак.

И едни от най-страхотните резултати от използването на околоочните продукти на корейската марка е изцяло изсветляване на тъмните кръгове и премахване на неприятните торбички под очите.

Любимият резултат на клиентите на AGE CODE е ботокс ефектът, който се постига с анти–ейдж серума. Клиентите видимо имат цялостно стягане и разглаждане на бръчките, както на по-фините, така и на вече по- задълбочените. Постига се цялостен лифтинг ефект на овала на лицето.

Като цяло, AgeCode Cosmetics е марка, посветена да помага на жените да изглеждат и да се чувстват по най-добрия начин. Независимо дали търсите цялостна програма за грижа за кожата на лицето или просто искате да добавите няколко нови продукта към колекцията си, AgeCode Cosmetics има по нещо за всеки. Защо да чакате?

Пълната серия продукти може да бъде разгледана на уеб сайта – agecodecosmetics.com, а ако желаете лично да  се убедите в резултатите на Age Code, възползвайте се от безплатна консултация, в козметичния център на адрес Адам Мицкевич №5, след предварително записан час на телефон 0882 16 17 15 и още днес започнете да изследвате света на корейската красота.

Лицето на всяка жена заслужава корейския лукс на Age-Code Cosmetics.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви