Нора Караиванова стартира музикалния сезон с „One Last Mistake“.

Песента, в тандем със STANI (Станислав Вълев), излиза в силно 80-десетарско звучене и уникален синт уейв стил. „One Last Mistake“ е като емоционално продължение на предходния им проект Chain On My Brain , давайки заявка за категоричен клубен хит, създаван достатъчно дълго, за да е перфектен.

“Дори бих нарекла „One Last Mistake“ донякъде историческо парче, защото го правим повече от 2 години“. И двамата със STANI минахме през различни житейски ситуации, а като добавим и периода на пандемия, наистина се получава, че този проект доста дълго време узряваше“, разказва Нора.

„One Last Mistake“ излиза с подкрепата на Музикаутор и Национален фонд „Култура“, със съвместната творческа енергия на Нора и STANI: музиката е създадена и от двамата, текстът е на Нора, аранжиментът-на STANI. Към екипа се присъединява и Антони Рикев a.k.a. Wah Tony, в чието студио Нора записва вокалите и, който влиза в проекта с емблематичната си китара. „Тони дава страхотна пулсация на парчето”-добавя Нора и представя екипа, отговорен за визията.

„One Last Mistake“ е реализирана визуално и сценарно от Георги Муков, в екип с Атанас Радев и Светозара Христова. След „Като океан“ и „Едно“ Нора работи за трети път с Георги, но за разлика от предходните проекти, в актуалния влизат и актьорите Явор Костов-Яша и Ива Атанасова, оплетени в интересна любовна схема.

По сценарий видеото показва типичната история за влюбени, но финалът подава онзи зашеметяващ обрат, заради който си заслужава кадрите да се изгледат отново.

njoy.bg

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви