Франчайзът „Бързи и яростни“ е световна сензация повече от две десетилетия, като всеки нов филм надгражда предишния, печели нови и нови фенове и генерира високи очаквания за следващото, изпълнено с адреналин изживяване пред големия екран.

Поредицата претърпя забележително развитие, като започна от локални улични състезания и стигна до обири и глобален шпионаж, но в нито един момент не загърби основните си теми и елементи – бързите коли, вълнуващ екшън, чувството за дълг, свободата и разбира се, семейството.

Всичко това, но и много повече могат да очакват феновете и от „Бързи и яростни 10“, който от 19 май, само в кината, дава началото на последната глава от епичната сага, в която Доминик Торето (Вин Дизел) и семейството му се изправят срещу най-страшния и безскрупулен противник до момента.

Поглед към спиращия дъха екшън и драматичните събития, в чиито център е колоритният злодей Данте Рейес (Джейсън Момоа), ни дава новият трейлър на филма, който ни хвърля право в центъра на действието и ни убеждава, че този май, освен да затягаме коланите, трябва да си приготвим и кърпички, защото предстои нещо колкото експлозивно, толкова и емоционално.

В главните роли се завръщат Вин Дизел, Мишел Родригес, Тайрийз Гибсън, Крис „Лудакрис“ Джаксън, Джордана Брустър, Натали Еманюел, Джейсън Стейтъм, Сун Канг, Джон Сина, Скот Истууд, Чарлийз Терън и Хелън Мирен, а сред новите попълнения са Джейсън Момоа, Бри Ларсън, Алън Ричсън и Рита Морено.

Краят на пътя започва с „Бързи и яростни 10“ от 19 май само в кината 3D, IMAX 3D и 4DX.

njoy.bg

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви