„АРТ ТЕАТЪР” , ПК „АЖУР ПИКО” и Културна организация „Арт ателие” представят премиерният спектакъл „С ГРЪБ КЪМ ЗАЛЕЗА”.
„С гръб към залеза“ е спектакъл, който разказва две различни любовни истории, през погледа на всеки един от участниците в тях.
Действието ще ни срещне с четирима герои – професионален готвач със собствен ресторант и телевизионно шоу; неговата асистентка, по която той е силно увлечен; световно известен пианист; писателка, която издава книга- бестселър (описващ провалената връзка между нея и пианиста).
Благодарение на новата книга, съдбите на четиримата се преплитат. Те започват да общуват и споделят всичко, което всеки един от тях смята за истина и за свои емоционални права, на които настоява и брани.
Имено това ражда нелепи, неудобни, красиви и вълнуващи ситуации и мечтания. Съдбата на всеки един от героите е уникална, странна, смешна и покъртителна. Двама мъже и две жени разговарят за любовта, за разминаванията, за разделите и за красотата.
Една ужасно нежна и страшно смешна история за красивата страна на тъгата, за залезите, танцуването и готвенето като изкуство.
Текст – Яна Борисова , Режисьор – Димитър Коцев – Шошо, Музика – Милен Кукошаров, Сценография – Елис Вели, Продуцент – Арт Театър.
С участието на Юлиан Вергов, Александра Сърчаджиева, Ива Тодорова и Петър Антонов
ПРЕМИЕРАТА НА СПЕКТАКЪЛА ЩЕ БЪДЕ НА 20 АПРИЛ ОТ 19Ч. В ЗАЛА „ТОНЧО РУСЕВ” НА КУЛТУРЕН ДОМ НХК. БИЛЕТИ СЕ ПРОДАВАТ НА КАСАТА НА НХК.ЗА ИНФОРМАЦИЯ И РЕЗЕРВАЦИЯ ТЕЛ.0894898098-МАРУСЯ РУСЕВА-ОРГАНИЗАТОР.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви