Моделката Емили Ратайковски проговори за интимния си живот в новия епизод на подкаста „Забраненият плод с Джулия Фокс и Ники Такеш“ и бе залята от критики в мрежата заради думите, че „опознава хората чрез секс“.

Напоследък моделката често бе забелязвана на срещи с различни мъже, а самата тя била огорчена, че папараците й пречат да ходи на срещи.

Тя призна, че важна част от живота й е сексът, благодарение на който може да се отпусне. „Сексът е като отдушник, той е израз на чувства. Харесва ми да го правя. Научаваш толкова много за хората в процеса. Това е просто лудост“, откровеничи Ратайковски. Тя се зарича да не крие всичко това от сина си Силвестър и ще му разказва за секса, когато порасне. Според нея разговорите с децата за секс трябва да са открити.

Думите на Емили предизвикаха смесена реакция сред читателите: някои я критикуваха, а някои й се присмиваха. „Емили, харесваш ли този човек?“

Емили: „Все още не знам, ще ви кажа утре“, — написа в Instagram* потребителят @karanboury.

„Хари Стайлс каза: „Да се заемем с работата, това е единственият начин да разберем“, пише @safflig20.

„Ужасно е. Стойте далеч от бивши приятелки“, написа потребителят @van-isl-ali, намеквайки за романса й с Хари Стайлс, който преди това се срещаше с нейната приятелка Оливия Уайлд.

По-рано Емили каза в дълго интервю, че е напуснала киното, защото в Холивуд я виждат само като красива жена, без да обръщат внимание на актьорския й талант.

Също по-рано Ратайковски беше в центъра на вниманието, след като бившият й съпруг Себастиан Биър-МакКлард беше обвинен в склоняване на непълнолетни момичета за секс, а също е принуждавал момиче да прави секс срещу роли във филм.

Самата Ратайковски каза, че тези обвинения не са я изненадали.

След развода със съпруга си миналия септември Ратайковски често обсъжда във връзка с нови романи: кратки връзки с Пийт Дейвидсън, комика Ерик Андре и други.

По-рано тя беше снимана да се целува с Хари Стайлс, който наскоро се раздели с Оливия Уайлд. Самата актриса, която беше приятелка с Ратайковски, според вътрешни лица, смяташе това за предателство.

БГНЕС

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви