Британската звезда Ели Голдинг се завърна с петия си студиен албум Higher Than Heaven – енергичен поп проект, в който централно място заемат характерните вокали.

Higher Than Heaven е посветен на това да се наслаждаваме на живота, да обичаме страстно и включва хитовете “By the End of the Night”, “Easy Lover”, “Let It Die” и “Like a Savior”.

В творческия процес участват някои от най-добрите автори и продуценти днес – Greg Kurstin (Sia, Maggie Rogers, Elton John), Jessie Shatkin (Charli XCX, Years & Years), Koz (Sam Ryder, Madonna, Dua Lipa) и Andrew Wells (Halsey, Yungblud).

„Толкова се радвам, че най-накрая мога да споделя новата си музика със света. Higher Than Heaven не е направен на базата на лични преживявания и беше толкова освежаващо да не преминавам отново през всичко, което ми се е случило. Надявам се всеки да вземе нещо положително от Higher Than Heaven – искам докато слушат този албум, хората да танцуват и да се влюбят един в друг, в живота и в самите себе си, “ споделя Ели.

По-рано тази година Ели се качи отново на сцената на лондонската зала KOKO в Камдън, където завладя публиката със сет, състоящ се от предишните ѝ хитове, последните сингли и ексклузивна нова музика от Higher Than Heaven.

През есента тя тръгва на европейското си турне, което ще започне на 16 октомври в Дъблин.

Наред с невероятната си музикална кариера, тя е и дългогодишен активист и филантроп, който използва платформите си, за да ангажира младите хора с проблемите в света днес.

През 2017 г. Ели Голдинг получи наградата New Voices на ООН и като признание за нейната отдаденост стана посланик на ООН за околната среда.

Тя бе избрана за тазгодишния носител на наградата TIME100 Impact Award, а скоро след това обяви, че е и представител на организацията за защита на дивата природата WWF (Worldwide Fund for Nature).

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви