С всяко свое следващо действие напоследък, Емили Ратайковски ни обърква все повече. Моделът не спира да се появява с нови и нови мъже, с които твърди, че няма връзка. Последният, за когото се заговори, е Хари Стайлс.

Емили Ратайковски продължава да твърди, че „все още не мисли“ за мъже – дори след като беше забелязана да се целува страстно с Хари Стайлс в Токио.

„Има милион безумни, неточни неща, които се твърдят за моите връзки“, казва моделът пред Los Angeles Times в интервю, публикувано в четвъртък, 6 април. „Определено все още не мисля за момичета. Въпреки че… знаете ли, понякога нещата просто се случват.“

В интервюто Емрата показва сдържано отношение към идеята за тях двамата със Стайлс, въпреки че бяха забелязани да се натискат без никакви притеснения в японската столица, където носителят на Грами изнесе концерти от своето Love on Tour.

Въпреки че 29-годишният Стайлс мълчи относно въпросното горещото видео, източник казва пред Us Weekly миналия месец, че Хари „винаги е бил много привлечен от Емили“.

Въпреки че бившият певец на One Direction беше „развълнуван“ от „свързването“ с Ратайковски, според близък до него човек, романсът им може да не продължи, защото Емили те търси връзка, а се наслаждава на живота и граби с пълни шепи от него на фона на развода си със съпруга си Себастиан Беър-МакКлард.

„Емили не търси нищо сериозно“, казва източникът. „Тя просто се опитва да живее най-добрия си необвързан живот и да се забавлява.“

Наскоро Емрата намекна, че тя и Стайлс може да излизат от по-дълго време, отколкото е известно на обществеността.

„Току-що започнах да се срещам с някого, когото мисля, че харесвам, така че това е различно“, казва моделът в епизода на 9 март на Going Mental With Eileen Kelly, който беше пуснат две седмици преди епичната целувка с Хари Стайлс.

С две думи, Емили Ратайковски продължава да ни държи под напрежение – все така объркани и неразбиращи какво точно се случва в личния ѝ живот.

lifestyle.bg

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви