Марго Роби и Райън Гослинг изглеждат страхотно като световноизвестните кукли Барби и Кен в новия трейлър на предстоящия игрален филм „Барби“.

Тийзърът започва на плажа в Страната на Барби, докато Роби, облечена в розова рокля от гингам и подходяща шапка, поздравява своите колеги Барби и Кен.

Песента „Fun, Fun, Fun” на „Beach Boys” създава настроение, звучейки като фон, докато куклите организират оживени партита.

В момент, в който Гослинг се чува да пита Барби/ Роби: „Мислех, че може да остана у вас тази вечер“. Тя отговаря с усмивка и пита „Защо?“, на което той отговаря „Защото сме гаджета“, преди Барби да попита „За да правим какво?“.След кратък период на мълчание Кен признава: „Всъщност не съм сигурен“.

На друго място се вижда как Барби кара розовия си кабриолет покрай табела с надпис „Real World this way“.

Изглежда, че Warner Bros Pictures планират да разкажат различна история за Барби в своята адаптация с живи актьори, тъй като заедно с видеото написаха: „Да живееш в Страната на Барби означава да бъдеш съвършено същество на съвършено място. Освен ако не изпаднеш в пълна екзистенциална криза. Или сте Кен“.

Пускането на трейлъра идва в момент, в който в Instagram бяха обявени множество звезди, сред които Дуа Липа в ролята на Барби русалка и Хелън Мирън като глас на разказвача.

Във филма на номинираната за „Оскар“ актриса и режисьор Грета Геруиг ще видим и актьора от „Доктор Кой“ Нкути Гатва в ролята на свирещия на китара Кен и Никола Кофлън от „Бриджъртън“ като дипломатката Барби.

Другите участници в кастинга включват Ана Круз Кейн в ролята на Барби от Върховния съд, Емералд Фенел от „The Crown” в ролята на Мидж – най-добрата приятелка на Барби, и Скот Евънс в ролята на Кен с каубойска шапка.

vesti.bg

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви