Шакира изглеждала доста емоционална, докато се сбогувала с Барселона завинаги след раздялата си с Жерар Пике.

46-годишната колумбийска поп звезда се мести в Маями, отбелязва „Daily Mail“. Според мълвата тя потеглила заради уведомление за изгонване от бащата на бившия й, Хоан Пике.

Според материали в испанската преса, певицата е получила имейл от бащата на Пике на 13 март с молба да напусне дома на бившата двойка до 30 април – или да плати обезщетение.

35-годишният Пике, който преди играеше за „Барселона“, изостави Шакира и семейството им заради младата студентка Клара Чиа Марти, а родителите му застават на негова страна.

Шакира, облечена в деним, била разплакана на летището и прегърнала приятелите и близките си прощално, преди да се качи на личния си самолет.

Певицата била с двамата си сина Милан, на 10 години, и Саша, на 8, за които се говори, че ще започнат училище на 11 април в САЩ.

В неделя Шакира написа прочувствен туит относно заминаването си:

„Установих се в Барселона, за да дам на децата си стабилност, същата, която сега търсим в друго кътче на света до семейството, приятелите и морето. Днес започваме нова глава в търсенето на нашето щастие. Благодаря на всички, които ме насърчиха, изсушиха сълзите ми, вдъхновиха ме и ме накараха да израсна. Благодаря на моите испански фенове, които винаги са ме защитавали с любовта и лоялността си“.

Тя сподели снимка на крило на самолета, с който напусна каталунската столица, добавяйки:

„Но нещата не винаги са такива, каквито сме ги мечтали. Никога не се съмнявайте, че отново ще бъда тук“. Шакира пусна в социалните си мрежи и нейна снимка с надпис „Chiaroscuro“ – термин в изобразителното изкуство, означаващ светлосянка.

lifestyle.bg

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви