Мъж е починал след пиянско сбиване. От бургаската полиция дадоха подробности за инцидент с трима мъже, употребили алкохол пред питейно заведение в Слънчев бряг.

Единият от тях забелязал каруца със свои познати, обитаващи помещение към помпената станция в Слънчев бряг, разположена на 1200 м. западно от бензиностанция Лукойл в курортния комплекс.

Той предложил на останали двама да се преместят там и да продължат да пият. Единият от тримата – 23-годишен криминално проявен след спречкване с други от компанията излязъл и се върнал с коса, с която нанесъл удари на останалите двама.

Единият е с нараняване в областта на главата и е откаран в УМБАЛ и настанен за лечение, но след ден и половина престой подписал документи и напуснал болничното заведение.

Впоследствие с помощта на двама приятели е откаран в родното му село – Войнягово, Карловско, където в ранните часове на 29.03.т.г. починал. По случая в РУ Карлово е образувано досъдебно производство.

Вторият пострадал получил по-леки наранявания в областта на тялото и крака. По случая в РУ несебър е образувано досъдебно производство по чл. 115 във вр. с чл. 18 Ал.1 от НК. Извършителят на деянието е задържан.

Разпитани са свидетели на инцидента. Работата по случая продължава.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви