Александър Урумов представи книгата си „Пътят към Армагедон“ в бургаската библиотека. Десетки бургазлии се събраха в зала „Акад. Константин Петканов“, за да чуят мнението на автора за либералната вълна, която е обхванала Западния свят, както и да поискат автограф.

„Пътят към Армагедон“ е мащабен поглед върху генезиса и технологията на джендър идеологията, заедно с тревожните въпроси, които тя предизвиква.

Репортер на BurgasNews разговаря Александър Урумов. Ето какво сподели автора за читателите ни:

За книгата си

Тя е 536 страници. В нея има 818 бележки и цитата. Писал съм я в продължение на над 2 години. Някои от темите и посоките в нея съм ги мислил още от 2010 година. Бих казал, че това е доста премислено и зряло произведение.

Джендър идеологията

Джендър идеологията ще бъде обявена за престъпление срещу човечеството, както нацизма и комунизма. Тя е заплаха с това, че е пряка атака срещу творението, такова, каквото го познаваме. Никой в историята на човечеството не си е позволявал да компрометира разбирането и приемането на половете. Изведнъж, не знам от къде, се появява твърдението, че има повече от два. Те започват да получават имена. Според трезвомислещите хора това са диагнози, а не полове и трябва да бъдат лекувани. За съжаление, в САЩ и Западна Европа се случват много смени на пола. В книгата „Непоправими поражения“, която излезе през 2020 г., се пише за един много широк спектър от случаи, специално на момичета, които преживяват лични трагедии, след като са осъзнали какво им се е случило след смяната на пола. Как искат да бъдат майки, а не могат. Как искат да кърмят детето си, но не могат, защото на 14 са им отрязали гърдите. Кой носи отговорност за техните животи!?

Натиск върху България

За мен има една голяма лява, ултралиберална вълна. Един джендър-детерминиран либералекстремизъм. Защо изобщо ни оказват натиск?! Ако ние не искаме да следваме техните разбирания, то защо трябва да ги приемаме?! Защо те не приемат например православието?! Сигурно защото не искат?! А нашата свободна воля не се признава. Трябва да отстояваме това, което сме. Тук става въпрос за смяна на идентичността. Никога в човешката история – от Древен Египет, Шумер, Вавилон, Римската империя, никой не си е поставял като идеология да разруши пола от мъж и жена. Да иска да разруши семейството. Имало е всякакви случаи. Имало е и хомосексуализъм, но никога някои не е  бил наричал „джендър бендър“, „интер сексуален“, „флуид сексуален“. Що за психиатрични диагнози са това?! Вместо да бъдат лекувани, те искат да правят закони. По страшното е, че ги правят наистина.

Защо?

Английският социолог от 18-19 век Томас Малтус, поставил началото на малтусианството, повдига въпроса за планирано намалявано на броя на човечеството. Това действително звучи конспиративно, но аз някак си проявявам разбиране. В полето на рационалността вече няма отговори. Питаш джендър идеолозите, защо го правят, те отговарят: „Заради толерантността!“. Но вашата толерантност разрушава нашия свят. Вашата толерантност иска да разруши света, такъв какъвто е. Вашата толерантност иска доминация. Имаше текстове, които имах щастието да спра в едно предишно правителство. В тях се пишеше, че НПО-та ще влязат в български детски градини да обясняват как има насилие, основано на пола и как трябва да се преборим със стереотипите, основани на пола. Естествено, че има стереотипи, основани на пола и в това няма нищо лошо. Ако има криминални прояви, то те трябва да бъдат санкционирани и отговорните лица да бъдат вкарани там, където им е мястото. Можем ли да разрушим фундамента, защото има изкривяване в трето ниво някъде?!

Истанбулската конвенция

Истанбулската конвенция беше едно подводно торпедо на джендър идеологията. Тя трябваше да се приеме тихомълком, без никакъв дебат. Така България щеше да бъде поставена пред свършен факт. Тогава щяха да ни кажат, че вече сме страна по нея и край. Стотици милиони на година дават страните, които са подписали Истанбулската конвенция. Това е, защото на соросоидни НПО-та е дадено правото по закон да представляват Съвета на Европа в съответните страни и да се борят срещу насилието над жени, за сметка на националните бюджети. Ефектът в Швеция например, които са приели конвенцията, е, че рязко се покачва броя на случаите на насилие над жени. Колкото повече са случаите, толкова по-голям бюджет имат НПО-тата. Това е глобален бизнес. Тези организации са една паралелна държава.

3 КОМЕНТАРИ

  1. Най после един нормален поглед в защита на мъжете професионалисти, различни от Гейовете Хомузексуалисти. Предлагам да бъде сформиран един ударенн Гей батальон и да бъде изпратен на войната в Украйна.Така ще имат възможност да покажат ,че неоправдано са критикувани.

  2. За гейовете ,за нацизма разбрахме че може би ще забранят ,но как ще забранят комунизма и кой го определи за вреден ,след като на планетата Земя никога не е имало комунизъм . Как ще забраниш нещо което нито си видял , нито почувствувал а само прочел.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви